reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mgs wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-) Udanego urlopu i spokojnej ciąży :)

Dzisiaj 11 dpt, korci mnie żeby zrobić sikacza, ale jednocześnie boję się negatywu. We wtorek beta :unsure:

reklama
Mgs, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Niech maleństwo zdrowo rośnie, spokojnego czasu do samego porodu i spełnienia wszystkich marzeń :-*

Aniołkowa, mam nadzieję, że u Ciebie też wszystko ok i synek sobie spokojnie czeka na jego czas :-)

Natalia, Koralik- jak tam u Was, jak się czujecie?

Pozdrawiamy z Korbielowa, gdzie od rana słoneczko. Miłego dnia, dziewczyny :-)
Jestem. Jakos sie trzymam. Nie wiem jeszcze co dalej.Poki co smutno mi.
Mgs wszystkiego najlepszego Kochana :*

Jestem. Jakos sie trzymam. Nie wiem jeszcze co dalej.Poki co smutno mi.
Mgs wszystkiego najlepszego Kochana :*
Koraliku wiem, że Ci smutno i jak bardzo boli kolejne rozczarowanie. Mam jednak cały czas nadzieję, że niedługo dla nas wszystkich zaświeci słońce i doczekamy się naszych zdrowych Maluszków.

Ja cholernie boję zrobić się tą betę. Nie mamy już środków w tym roku na kolejne podejście (podchodziliśmy komercyjnie, bo dla nas nie starczyło już kasy z MZ).

Dorota - i tak jestes twarda ze tyle czasu wytrzymujesz, ja juz bym nie wyrobiła i zrobiła test. Do wtorku juz niedługo ale te trzy dni to moze byc wieczność.

Mgs - chyba juz nie doczekasz moich życzeń ale wszystkiego najlepszego:)

Czy któraś z Was miała i krotki i długi protokol? Jakie są dawki leków? Podobne? Bo mam wrażenie ze moj lekarz się pomylił...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dorota - i tak jestes twarda ze tyle czasu wytrzymujesz, ja juz bym nie wyrobiła i zrobiła test. Do wtorku juz niedługo ale te trzy dni to moze byc wieczność.

Mgs - chyba juz nie doczekasz moich życzeń ale wszystkiego najlepszego:)

Czy któraś z Was miała i krotki i długi protokol? Jakie są dawki leków? Podobne? Bo mam wrażenie ze moj lekarz się pomylił...

Ja bylam na dlugim i teraz bede miala krotki

Dziewczyny, powiedzcie mi cos bo sie zestresowałam. Zawsze na długim protokole brałam Menopur 225 i i tak miałam mało jajek. Teraz na krótkim biorę 150, czy to nie za mało? Czy przy krótkim są mniejsze dawki? Boję się ze nic mi nie urośnie.

Ja na krótkim brałam 300 albo 375 ale słyszałam że jeśli na dużych dawkach nic się nie zapladnia to wracają do małych. .
W Hiszpanii in vitro standardowa minimalną dawka to 225 .
Ale lekarz ma jakąś wizję .......
Tu dużo dziewczyn ma 150 dawkę

reklama
Do góry