Ewunka
Fanka BB :)
Siostra damy rade razemGlowa mi pęka, nie wiem co dalej...M mowi ze może adopcja, ale to chyba nie dla mnie nie wiem czy dam rade jeszcze raz przez cala procedure przechodzić od nowa co za koszmar. .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Siostra damy rade razemGlowa mi pęka, nie wiem co dalej...M mowi ze może adopcja, ale to chyba nie dla mnie nie wiem czy dam rade jeszcze raz przez cala procedure przechodzić od nowa co za koszmar. .
Ja juz zaczęłam kopaćNo tu sie zgodze w 100 % ze jak trzeba to wykopie kase spod ziemi
Poczekaj to ja sie dolaczeJa juz zaczęłam kopać
Musiałam nadgonic w pracy bo cały tydzień kciuki zaciśnięte praca nie zrobiona ......Ewcia gdzie ty bylas jak cie nie bylo caly dzien
Ja 3 mam za darmo podejście ale może będę potrzebowała na 4 głupie myślenie może jak zrobię prywatnie to będzie lepiej niż panstwowoPoczekaj to ja sie dolacze
Twoje szczescie u nas niestety narazie nie ciekawe jak bedzie z lekami po koncu czerwcaJa 3 mam za darmo podejście ale może będę potrzebowała na 4
Czuje sie pusta...wadliwa. .czuje ze zawiodlamSiostra damy rade razem
Ale w ogóle tam nic w tej Polsce nie refundacja. ....albo lekarzy wypisuje raz nie ze zniżkaTwoje szczescie u nas niestety narazie nie ciekawe jak bedzie z lekami po koncu czerwca