gosia321
Fanka BB :)
Ej no tak to nie mysl bez przesadyCzuje sie pusta...wadliwa. .czuje ze zawiodlam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ej no tak to nie mysl bez przesadyCzuje sie pusta...wadliwa. .czuje ze zawiodlam
Nie szukaj winy bo jej nie znajdziesz !!Czuje sie pusta...wadliwa. .czuje ze zawiodlam
Do konca czerwca jest refundacja na leki do stymulacji na 3 procedury a co bedzie dalej raczej i to zabioraAle w ogóle tam nic w tej Polsce nie refundacja. ....albo lekarzy wypisuje raz nie ze zniżka
No widzisz a co to bedzie jak nam refundacje zabioraJa 3 mam za darmo podejście ale może będę potrzebowała na 4 głupie myślenie może jak zrobię prywatnie to będzie lepiej niż panstwowo
Jak ja czytam te ceny tych leków. Waszych ..... to mi słabo.
Prog po 600 zł miesięczne to refundacjia. ?Do konca czerwca jest refundacja na leki do stymulacji na 3 procedury a co bedzie dalej raczej i to zabiora
Nie te sa na 100 %Prog po 600 zł miesięczne to refundacjia. ?
Ja mam 15 globulek 200 mg za 14 € na 100 %
No to o tym mówię gdzie ta refundacjiaNie te sa na 100 %
No to ja za moje końskie dawki zapłaciła bym 2200 € a zapłaciłam 40 € mniej więcej .opakowanie antyków ( bez refundacji ) kosztuje mnie tyle co pół stymulacjiLeki do stymulacji sa na refundacje np menopur 1200 jest za ok 300 zl a bez 1700