Ewunka
Fanka BB :)
Dobranoc .Dobra kochane ja mykam bo jutro z rana trzeba wstac spakowac i jechac do Bialegostoku
Dobranoc
Niech te Twoje jaja będę śliczne.
Powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobranoc .Dobra kochane ja mykam bo jutro z rana trzeba wstac spakowac i jechac do Bialegostoku
Dobranoc
Przedstawiam Piotrusia urodzony 830 g .Cały i zdrowy bardzo mądry chłopak.Gosiu kochana dziękuję za te piękne opisy w kalendarzu :-*
Powodzenia w niedzielę! !!!!
Nie mialam objawow jako takich,jeszcze przed beta pojawiala mi sie zgaga i to wszystko.Pytanie do tych którym sie udal transfer jakie miałyście objawy i ile dni po transferze zaczęły sie pojawiać? Dajcie jakaś nadzieje
To zeby cie podtrzymac na duchu i jakby sie to nie rozwiazalo czy na dniach czy za 2 miesiace zebys sie nie denerwowala za bardzo tule mocno :*Gosiu kochana dziękuję za te piękne opisy w kalendarzu :-*
Powodzenia w niedzielę! !!!!
Kochana w niedziele trzymaj kciuki i czarujDobranoc .
Niech te Twoje jaja będę śliczne.
Powodzenia
Na samym poczatku najlepiej niczego nie brac.A czy przy przeziębieniu mogę wziąć Apap?