reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jo.M.
więc te święta nie bedą pewnie najłatwiejsze, ale za to pełne nadziei! Ale za to czeka cię w nagrodę szczęśliwy NOWY ROK. Ja na pewno będę tu z kciukami, żeby cię wspierać.

Joweg tez tak myślę że w tym samym czasie będziemy podchodzić. W grupie raźniej , haha. Będę miała długi protokól, zaraz po Nowym Roku będę miała wizytę i być może już zacznę Gonal (?) to zależy od wyników badań itp, /nie mam jeszcze kompletu/ ale jestem dobrej mysli. Teraz jestem w Londynie-do końca roku, więc nie mam za bardzo mozliwości zaglądania do Invicty. Mam nadzieje ze nie bedzie żadnych przeciwskazan żeby rozpocząć procedure w styczniu. Te ważniejsze badania genetyczne i hormonalne mam już zrobione i wszystko w porządku. Więc tak jakby wszystko na dobrej drodze...

reklama
andziulek- to swietnie ja spodziewam sie gdzies kolo 20 stycznia okres i wtedy bede podchodzic na naturalnym cyklu z moich mrozakow :) wiec moze wszytsko nam ladnie sie ulozy i razem bedziemy oczekiwac na cud.... oby nowy rok nam sprzyjal :)

Joweg trzymam kciukasy za Twoje mrozaczki :tak: Ja w tej chwili jestem na antykoncepcyjnych przez 60 dni. Teraz mam okres, bardzo bolesny.Skreca mnie ciagle lewa strona... ahhhh
Buziaki dla Wszytkich i zycze milego , slonecznego dnia :-)

agapl13-umnie to jakas maskara normlanie okres mam max 3dni ,a mecze sie juz od wtoreku leje sie ze mnie jak nigdy , chyba nigdy w zyciu takiego okresu nie mialam to aguska ty tez mnije wiecej idziesz z nami :D njak 6o dni :D to akurat na styczen koniec stycznia ty tez zaczniesz :)

hej dziewczynki! ja dzis wreszcie przespalam cala noc moze troszke ta hiperka slabnie ale najgorzej jeszcze daje o sobie znac wieczorem:/ chetnie bym sobie cos posprzatala w domciu w kuchni pichcila, ale strasznie sie szybko teraz mecze, musze poczekac az mi przejdzie pewnie jeszcze z tydz.bedzie mnie trzymac...wczoraj dzwonil gin zapyac jak sie czuje i kazal kontrolowac betke zrobie ale za pare dni znowu
poza tym czuje piersi i super psychicznie juditka:) czekam z niecierpliwoscia na Twoje niusy z transferku!:-)

Witam was dziewczynki:) Wprawdzie nie jestem jeszcze po in vitro (punkcja we wtorek, transfer w czwartek) ale mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona:) W skrocie to moja sytuacja wyglada tak: 3 lata staran, meza nasienie baardzo kiepskie, u mnie endo (na 80%), niskie AMH 0,6. To nasze pierwsze podejscie. Pozdrawiam Was serdecznie i zaraz doczytam Wasze historie. :)

Aisha witaj na forum, to będziemy razem oczekiwać, ja mam punkcję w środę i transfer prawdopodobnie w piątek, razem zawsze raźniej, moje to już drugie podejście. Trzymam za Ciebie kciuki :-)

reklama
Hej dziewczyny!
Wytępiłam nareszcie tą bakterie paskudna i od dziś jestem już na diphereline:tak:Cieszę się bardzo, bo myslałam, że ten rok już jest dla mnie stracony, ale działam dalej.
Witam nowe osóbki na forum:-)
Dani już niedługo będziesz po....i zostanie czekanie na rosnąca betkę:tak:
Juditka czekamy na wieści.

Do góry