reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzieki dziewczyny:) danii no fajnie ze idziemy razem:-)Zaczynam sie bac ;P Jutro do szkoly to nie bede tak myslec, a w pon jeszcze rano do pracy to te jakos zleci. Jutro wieczorem zastrzyk na pekniecie, dobrze ze mam znajoma pielegniarke. Magdusia no to swietnie:-DNajwazniejsze ze mozna isc dalej:) Joweg dzieki za linka;) Powiedzcie jak tu napisac stópkę????

29.11 punkcja
01.12 transfer
13.12 testujemy!

reklama
Magdusia, no wreszcie masz to za sobą, to do dzieła kobitko :-):-)

Aisha, nie ma się czego bać, ja w poprzednim podejściu bałam się każdego etapu, ale teraz już wiem, że nie ma nic gorszego niż dzień bety, nogi miałam z waty.
To będziemy testować razem, fajowo :-)
Żeby zrobić sygnaturkę, wejdź na tej stronie w operacje->edytuj swój profil->edytuj sygnaturę

danii, Aisha- trzymajcie sie dziewczyny. W sumie to wam zazdroszczę że już jesteście na tym etapie, teraz to już z górki.
Jak to powiedzial pewien psycholog : "najtrudniej szafę ruszyć z miejsca"
...-potem to już jakoś samo leci. A dla mnie to była chyba najtrudniejsza pierwsza wizyta i przekonanie samą siebie że nie ma innej drogi. A teraz to już nie mogę sie doczekać następnej, i rozpoczęcia stymulacji, zwłaszcza jak widzę że wielu z was sie udaje. Trzymam kciuki dziewczyny!

hej dziewczyny,juz mam swojego blastusia ze soba w domku ;-) mialam podany 1 zarodek i 1 zamrozony. reszta pod obserwacja do jutra,na dzien dzisiejszy nie byly jeszcze w pelni nadajace sie do zamrozenia :confused:
Magdusia super wiadomosci,trzymam kciuki
Tymeczka bardzo sie ciesze ze masz dobre samopoczucie, mylalas kiedy pierwsze usg bedziecie robic? nie wiem czy pisalas,umknelo mi chyba jakiej klasy byly twoje zarodeczki?
witaj aisha, ja tylko o kilka dni jestem szybciej od ciebie takze bardzo podobnie, powodzenia!
daniito juz tuz tuz ,buziaki i duzo sily na najblizsze dni!

juditka bardzo sie ciesze ze jestescie juz razem:-) ja nie pytalam o klase, hmm wlasciwie to malo sie na tym znam, biolog poprostu wybral 3 najlepszej jakosci 1 troszke slabszy ponoc ale 2 byly super podobno, no i teraz czekam z niecierpliwoscia na 1wsze usg, ma byc 5 grudnia tzn do tego dnia mam zwolnienie i mam sie u gina stawic podejrzewam ze juz mi zrobi bo sam jest ciekawy:-) to juz chyba bedzie koniec 5 t.c.:tak:

Juditko odpozywaj teraz sobie i nieh maleństwo ładnie się rozwija :-)

Andziulek, nie martw się, szybko zleci, zanim się obejrzysz będziesz na tym etapie co my. Ja też kiedyś do Invicty chodziłam, zajmą się Tobą odpowiednio, postaraj się do profesorka.

juditka Teraz nic tylko odpoczywaj i relaksuj się. Kciukasy zaciśnięte;-)

danii, Aisha Cześć dziewczyny , teraz to już szybko pójdzie. Oczywiście też trzymam kciuki za punkcję , zarodeczki i wysokie bety:-)

Magdusia 31 Cieszę się że pozbyłaś się bakterii i możesz dalej ruszać.
To chyba mniej więcej wiesz kiedy punkcja i transferek. Pozdrawiam

Andziulek Dziękuje za miłe słowa.

Ostatnia edycja:
Jo.M jeszcze w sumie niewiem kiedy transfer-mam się umówić miedzy 10-13 grudnia na kolejną wizytkę(wtedy będę juz po 2 tyg.brania diphereline)i myślę, że wtedy coś więcej mi powiedzą:-)

reklama
bardzo dziekuje kobietki za kciukasy :-) czuje sie dzis lepiej niz wczoraj, mialam mialam dola i ryczalam caly dzien, mialam czarne mysli ze sie nie uda.
powiedzcie mi czy podczas transferu zawsze widzialyscie na monitorze usg zarodek? przy pierwszym ivf ewidentnie widzialam biala swiecaca kropeczke ktora wpada do srodka, wczoraj niestety nie widzialam jej. napiszcie jakie wy mialscie transfery

Do góry