reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Dziwnie to strasznie delikatnie powiedziane.
Bystra pani dr wczoraj pyta sie mnie jak dzieci leza zamiast zrobic usg. Potem pyta sie czy chce byc zbadana...odkrywczo stwierdzila,ze szyjka jest skrocona w 80% ale nie wspomniala czy sie rozwiera. Jakby interesowalo ja to co mowie to wiedzialaby,ze od ok 2 mcy szyjke mam tak skrocona.
I o malo nie rozesmiala mi sie w twarz,ze chce sie na cc umowic. Ze nie istnieje cos takiego jak planowane cc. Tylko dziwnym trafem tyle kobiet sie umawia...
Ciaza po ivf,ani to ze jest blizniacza nie mowi o tym ze bedzie rozwiazana przez cc. Szkoda tylko ze doswiadczeni lekarze z tego szpitala nie kazaliby mi rodzic sn tym bardziej,ze dzieci sa w poprzek. I nikt nie bedzie ryzykowal. Za to mloda pani wie lepiej.
Jej wniosek,mam sie zglosic jak bedzie sie cos dzialo albo w terminie porodu.
Teraz najlepsze. Musiala sie komus pochwalic ze bylam i ze mnie odeslala. Dzis miala tel ze szpitala z inf ze bylam wczoraj itd i zeby zglosic sie za tydz. Wiec chyba komus sie oberwalo...
Czy wody sa ok to sie zastanawiam,jej to nie interesowalo. Ktg tez miala gdzies,przeciez nie zglaszam,ze sie cos dzieje...
malutkikaczorek
Z mrożonych komórek czy gotowych zapłodnionych zarodków zamrożonych?A czy była tu dziewczyna , bądź jest , której udało sie z mrożonych komórek? Ja mam zamrożone- pod koniec lipca muszę uiścić opłatę o przedłużenie możenia na kolejny rok. podczas pierwszej pukncji zostały pobrane i zamroziłam, tak na czarną godzinę , gdyby drogi się nie przetarły i naturalnie później by się nie udało to zaryzykujemy z tym...
Ewunka
Endometrium Ci rośnie co dzień jutro stawiam że będzie 7 .Idealne do transferu to między 8 a 13 dobre 7 i 14 .U mnie mogą odwołać transfer jeśli Endometrium będzie nie w normachNo wlasnie mialam sie o to pytac czy jeszcze moze sie zwiekszyc. Ale z tego co pamietam na monitoringu owulacji mialam zawsze 6 do 8 mm wiec moze dlatego nic nie dostalam na jego wzrost
koralik83
Gosia tak niestety wychodzi jak sie robi prywatnie mi tez cos około tego wyszlo a to jeszcze nie koniec...Boze nie mow ze tyle wydaliscie na in vitro ze stymulacja ?
My teraz placimy 5 tys + 500 na leki
No nie licze zrobionych badan i wizyt to jakies 4 tysie
Ale ze 17
koralik83
oj to ja zle coś przeczytałam. Ja zarodki mialam mrożone. Przepraszam.Komorki...
malutkikaczorek
Ja chciałam zamrozić ale u mnie żadna sie nie nadawała poza tymi 4 zarodkami teraz po dzisiejszym transferze jednego zarodka mam jeszcze trzy mrozaczkiKomorki...
reklama
koralik83
U mnie jest tak : Opłata za zamrożenie embrionów wynosi 670 PLN za rok, przechowywanie embrionow przez pierwszy rok jest bezpłatne.Opłata za kazdy kolejny rok wynosi 400 PLN.A powiedzcie mi jak szacuja sie koszty mrozenia komorek i zarodkow ?
Podziel się: