reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ymmm koralik ja tez mialam podawane kiedys zarodki mrozone :) Juz nie raz ktos mnie zle zrozumial,dlatego bylam mile zaskoczona ze ktos jednak sie trafil :) Ja poczatkowo za mrozenie komorek placilam 1200 zl a teraz chyba za kazdy rok 400.

Boze nie mow ze tyle wydaliscie na in vitro ze stymulacja ?
My teraz placimy 5 tys + 500 na leki
No nie licze zrobionych badan i wizyt to jakies 4 tysie
Ale ze 17 :szok:
17 mialam na mysli komercyjnie, bo refundacja sie konczy i jak widac i slychac nic dalej w tym kierunku nie bedzie. A tak to prefundacji to kazda styumulacja ok 3 tys bez kosztow wizyt

Hej ja po wizycie nie powiem zeby to bylo przyjemne ta biopsja ( bolalo jak djabli dobrze ze tylko kilka sekund) dostalam zastrzyk na wyciszenie jajnikow i rozpiske estrofenu po @ i czekam jak bedzie ok to miedzy 20 a 24 czerwca criotransfer oczywiscie 800 zl nie moje ale czego sie nie robi dla dzidziusia

Gosia, ładne wyniki, a Endo jeszcze podrosnie:) cieszy mnie Twój entuzjazm ;) ps. Pięknie ogarniasz kalendarz:)

Butterfly, czyli jest plan i do przodu! Tak trzymac:)

Annę, jak nastrój przed jutrem?

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Anika,do 13 godz.musze ogarnac w pracy pare innych,znacznie mniej przyjemnych spraw;)jak to ogarne to jade na rozmowe,ustalimy co i jak,sprobuje cos od niego wyciagnac na temat wysokosci endometrium,bo kazda klinika ma swoje zdanie i zobaczymy co dalej...wazne ,ze się coś w kierunku dzieje:)

Dziwnie to strasznie delikatnie powiedziane.
Bystra pani dr wczoraj pyta sie mnie jak dzieci leza zamiast zrobic usg. Potem pyta sie czy chce byc zbadana...odkrywczo stwierdzila,ze szyjka jest skrocona w 80% ale nie wspomniala czy sie rozwiera. Jakby interesowalo ja to co mowie to wiedzialaby,ze od ok 2 mcy szyjke mam tak skrocona.
I o malo nie rozesmiala mi sie w twarz,ze chce sie na cc umowic. Ze nie istnieje cos takiego jak planowane cc. Tylko dziwnym trafem tyle kobiet sie umawia...
Ciaza po ivf,ani to ze jest blizniacza nie mowi o tym ze bedzie rozwiazana przez cc. Szkoda tylko ze doswiadczeni lekarze z tego szpitala nie kazaliby mi rodzic sn tym bardziej,ze dzieci sa w poprzek. I nikt nie bedzie ryzykowal. Za to mloda pani wie lepiej.
Jej wniosek,mam sie zglosic jak bedzie sie cos dzialo albo w terminie porodu.
Teraz najlepsze. Musiala sie komus pochwalic ze bylam i ze mnie odeslala. Dzis miala tel ze szpitala z inf ze bylam wczoraj itd i zeby zglosic sie za tydz. Wiec chyba komus sie oberwalo...

Czy wody sa ok to sie zastanawiam,jej to nie interesowalo. Ktg tez miala gdzies,przeciez nie zglaszam,ze sie cos dzieje...

O ja pikole to jeszcze tacy lekarze konowaly istnieja pani to chyba do papierkowej roboty powinna byc skierowana :oo:

Dziewczyny kiedy najwcześniej jest sens sprawdzić betę? 3 dniowy zarodek.
Korci mnie zeby jutro a to dopiero będzie 6dpt.
3 lata temu pamietam, że przy 5 dniowych lekarz zalecił pierwsze badanie 6dpt.

Jakie macie doświadczenia? Juz mnie nosi...

Gosia, ładne wyniki, a Endo jeszcze podrosnie:) cieszy mnie Twój entuzjazm ;) ps. Pięknie ogarniasz kalendarz:)

Butterfly, czyli jest plan i do przodu! Tak trzymac:)

Annę, jak nastrój przed jutrem?

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana a po czym stwierdzasz ze jestem tak entuzjastycznie nastawiona.
Hehe bo ja chyba stwierdzam ze jestem klebkiem nerwow :)

reklama
Do góry