reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ewunka, po wczorajszych przebojach dzis uslyszalam,ze mam sie zglosic w 38 tc do szpitala i jak to pani bystra ujela,moge liczyc sie z tym ze juz zostane na oddziale.
Wiec w pon pojedziemy z nadzieja ta ze na dzien dziecka chlopaki beda na swiecie :)

No to super że coś Ci rozjaśnil i weszła w Ciebie nowa wiara Tym razem musi się udać nie ma innej opcji ;) a kto Ci robił punkcje jaki doktor?
Punkcję robił mi dr Mańka. Mam nadzieję, że teraz będzie lepiej. Póki co zobaczymy, co powie to badanie męża.
Oboje dostaliśmy jeszcze receptę na wit. E. Do tego mamy brać wit. C. Obie podobno dobrze działają na nasienie i wpływają na komórki.

A czy była tu dziewczyna , bądź jest , której udało sie z mrożonych komórek? Ja mam zamrożone- pod koniec lipca muszę uiścić opłatę o przedłużenie możenia na kolejny rok. podczas pierwszej pukncji zostały pobrane i zamroziłam, tak na czarną godzinę , gdyby drogi się nie przetarły i naturalnie później by się nie udało to zaryzykujemy z tym...
Słońce, powiem Ci w piatek :) ja swoje mrozilam w grudniu.

A czy była tu dziewczyna , bądź jest , której udało sie z mrożonych komórek? Ja mam zamrożone- pod koniec lipca muszę uiścić opłatę o przedłużenie możenia na kolejny rok. podczas pierwszej pukncji zostały pobrane i zamroziłam, tak na czarną godzinę , gdyby drogi się nie przetarły i naturalnie później by się nie udało to zaryzykujemy z tym...

Ja jestem:) i uważam ze z mrożonych są największe szanse:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ewunka - nie robiłam, kazali zrobić jak będzie @, razem z inhibiną b.. A @ nie ma. dostałam teraz dużo estrofemu i lutki przez 10 dni więc pewno znów spuchnę i w buty nie wejdę :(

Buttrrfly super ze coś więcej wiecie, u nas pewnie jak teraz sie nie uda to tez nas czekają kolejne badania :/
Martini tez mam właśnie 4 zamrożone komóreczki, pytałam lekarza i niby teraz jak mrożą to nie powinny bardzo ucierpieć ale myśle ze u mnie z 4 jak zapłodni sie jedna to będzie sukces

Ewunka, po wczorajszych przebojach dzis uslyszalam,ze mam sie zglosic w 38 tc do szpitala i jak to pani bystra ujela,moge liczyc sie z tym ze juz zostane na oddziale.
Wiec w pon pojedziemy z nadzieja ta ze na dzien dziecka chlopaki beda na swiecie :)
Jakoś tam dziwnie u Ciebie :eek:
Czyli mam rozumieć ze szyjka W normie wody w normie ktg lux . Ciąża sobie rośnie

reklama
Ooo czyli jest nas wiecej :) Kiedys , kiedys pytalam na innym forum to nikt sie nie trafil :)
Truskawka ja mam 6 ,ale wiesz czasem moze byc tak jak u mnie teraz z 1 byl sukces :) reszta w ogole sie nie nadawala..
Koralik to super bede z Toba na biezaco - daje mi to jakies nadzieje.
Wiecie jakby co to koszt takiej imprezy to ok 5 tys a nie 17-20 jakby przechodzic wszystko od nowa...

Do góry