reklama
Ewunka
Fanka BB :)
No prawie. ... mogą zacząć później rosnąć niektóre i jakieś mogło się schowaćAha czyli one jeszcze moga sie rozmnazac
gosia321
OkNie nie moga,beda rosnac około 1-2mm dziennie.Będą moze ujawniać sie nowe na usg które dzisiaj były za małe.
Jak to dobrze ze my zieloni mamy was do pomocy
Ewunka
SiEwunka a widziałaś filmik na YouTube ?
annemarie
No to pozytywnie na końcu i nowa nadzieja w serduchu,bedziemy pewno podobnie startowacu
Cześć!
Tak, już po wizycie. Dopytaliśmy o wszystko. Byłam dobrze wystymulowana,więc przerwa musi trwać 3 miesiące. Torbieli ani innych rewelacji nie mam. Dojrzewa sobie już nowy pęcherzyk. Zapytałam, czemu z 12 pęcherzyków było tylko 5 komórek. Dowiedziałam się , że mogły być zniszczone podczas źle przeprowadzonej punkcji Kolejną ma zrobić mój lekarz. Wynik estradiolu wskazywał na to, że komórek powinno być 10.
Teraz podadzą mi 2 zarodki w 3 dobie. Resztę zamrozimy od razu w 3 dobie. Winowajcą niepowodzenia prawdopodobnie są plemniki. Mąż dostał skierowanie na kolejne badanie- tym razem defragmentację DNA plemników. Może to nam coś wyjaśni. Może się też okazać, że z jego nasienia nie będzie sensu korzystać. Wynik za ok.miesiąc.
Gosia, wpisz mnie proszę na 20 czerwca na wizytę z rozpiską stymulacji. Wracam do gry ☺
Natalia, nie martw się sikaczem, beta na pewno będzie wysoka!
Falka, super, że u Ciebie dobre wieści☺ Życie nie może być aż tak niesprawiedliwe , żebyś nie zobaczyła serduszka. Wierzę, że wszystko jest dobrze.
Ewunka
Nie nie biore estradiolu[/QUOT
Ja też w 6 dniu stymulacji miałam endometrium 5 a w ostatnim dniu kontroli chyba 12 . Bez dopingu
N@t@li@89
No to super że coś Ci rozjaśnil i weszła w Ciebie nowa wiara Tym razem musi się udać nie ma innej opcji a kto Ci robił punkcje jaki doktor?Cześć!
Tak, już po wizycie. Dopytaliśmy o wszystko. Byłam dobrze wystymulowana,więc przerwa musi trwać 3 miesiące. Torbieli ani innych rewelacji nie mam. Dojrzewa sobie już nowy pęcherzyk. Zapytałam, czemu z 12 pęcherzyków było tylko 5 komórek. Dowiedziałam się , że mogły być zniszczone podczas źle przeprowadzonej punkcji Kolejną ma zrobić mój lekarz. Wynik estradiolu wskazywał na to, że komórek powinno być 10.
Teraz podadzą mi 2 zarodki w 3 dobie. Resztę zamrozimy od razu w 3 dobie. Winowajcą niepowodzenia prawdopodobnie są plemniki. Mąż dostał skierowanie na kolejne badanie- tym razem defragmentację DNA plemników. Może to nam coś wyjaśni. Może się też okazać, że z jego nasienia nie będzie sensu korzystać. Wynik za ok.miesiąc.
Gosia, wpisz mnie proszę na 20 czerwca na wizytę z rozpiską stymulacji. Wracam do gry ☺
Natalia, nie martw się sikaczem, beta na pewno będzie wysoka!
Falka, super, że u Ciebie dobre wieści☺ Życie nie może być aż tak niesprawiedliwe , żebyś nie zobaczyła serduszka. Wierzę, że wszystko jest dobrze.
MartiniM
A czy była tu dziewczyna , bądź jest , której udało sie z mrożonych komórek? Ja mam zamrożone- pod koniec lipca muszę uiścić opłatę o przedłużenie możenia na kolejny rok. podczas pierwszej pukncji zostały pobrane i zamroziłam, tak na czarną godzinę , gdyby drogi się nie przetarły i naturalnie później by się nie udało to zaryzykujemy z tym...
Ty na dzien dziecka chcesz transfer, ja bym chciala urodzicCzyli moze mi sie uda wyrobic z transferem na dzien dziecka
A powiedzcie mi od czego zalezy czy podaja 2 dniowy zarodek czy 5 dniowa blastke ?
reklama
Przez pierwszych kilka dni 3-4 lepiej sie pooszczedzac, a potem mozna juznormalnie funkcjonowac. Oczywiscie bez przesadyzmu.Czyli chodzić i siedzieć mogę normalnie nie muszę na sile sie kłaść i leżeć plackiem?Co do dźwigania to nie będę napewno nic podnosić ale jak z reszta?
Podziel się: