N@t@li@89
Fanka BB :)
Ann pewnie to już objawy szaleństwa hihi bo inaczej nie da się wytłumaczyć tegoNie wiem ,nie pomoge
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ann pewnie to już objawy szaleństwa hihi bo inaczej nie da się wytłumaczyć tegoNie wiem ,nie pomoge
Vita tak bardzo mi przykro...sama to przezywalam 4 dni temu to wiem co czujesz. Trzymaj sie kochana...
Chcę zrobić jak najkrótszą przerwę. W tym miesiącu to się raczej nie uda, bo nawet nie wiem który mam dzień cyklu, ale jeśli w przyszłym będzie ok, to spróbuję podejść na naturalnym cyklu... Badań w swoim życiu miałam już milion, właściwie wszystkie ok. Ewentualnie zastanowię się nad tą immunologią... chociaż słyszałam, że drogie i niewiele daje. Jeśli chodzi o histeroskopię, to też nie do końca jest polecane to badanie, bo może naruszyć jamę macicy i spowodować jakieś zrosty - tak słyszałam.Pomocy dziewczyny doradzcie mi coś strasznie mnie dzisiaj gdzieś koło pępka szczypie czy kluje nie umiem nazwać tego.... miała któraś z was takie cuda??
Vita bardzo mi przykro( jak radzi Ann zrób dokładne badania bo szkoda nerwów a przerwa dla organizmu raczej wskazana:*
Kochana Ty też? Przykro miVita tak bardzo mi przykro...sama to przezywalam 4 dni temu to wiem co czujesz. Trzymaj sie kochana...
Chcę zrobić jak najkrótszą przerwę. W tym miesiącu to się raczej nie uda, bo nawet nie wiem który mam dzień cyklu, ale jeśli w przyszłym będzie ok, to spróbuję podejść na naturalnym cyklu... Badań w swoim życiu miałam już milion, właściwie wszystkie ok. Ewentualnie zastanowię się nad tą immunologią... chociaż słyszałam, że drogie i niewiele daje. Jeśli chodzi o histeroskopię, to też nie do końca jest polecane to badanie, bo może naruszyć jamę macicy i spowodować jakieś zrosty - tak słyszałam.
Biorę byka za rogi! Nie poddam się tej dziwce niepłodności! Wkurzyła mnie nie na żarty!
Muszę tylko poczytać jak wspomóc to cholerne zagnieżdżenie, bo w tym dopatruję się przyczyny...
Jeśli chodzi o Twoje kłucie, to może to zwykły nerwoból, też mnie czasami coś gdzieś szczypie, ale przechodzi
W takim razie do dzieła Kiedy takie badania powinno się wykonać? Jeśli chodzi o immuno to jakieś konkretne badania? Orientujecie się gdzie w Warszawie dobrze i tanio robią?no wlasnie w tym problem,ze z histeroskopii lub immunologi moze wyjsc dlaczego nie dochodzi do zagniezdzenia.Moga ci wyjsc z immunologii wysokie NK ,ktore zabijaja zarodki,przeciwciala,mutacje,z histero moze wyjsc niewlasciwa budowa blony macicy,zrosty,endometrioza i pare innych rzeczy Ja ci moge tylko radzic.Immunologia to temat rzeka w niej lezy przyczyna wielokrotnych poronien,niezagniezdzen..oczywiscie moze byc i tak ze wyjdzie wszystko ok.czego ci zycze i problem lezy gdzie indziej ,ale przynajmniej bedziesz wiedziala ,ze tam jest ok.
Histeroskopia polega na wprowadzeniu plynu do jamy macicy i obejrzenie jej kamera,a przy okazji usuwa sie polipy,zrosty i wszystko co stoi na drodze ciazy, wiec glupie to nie jest.