annemarie
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny! Mam do was pytanie.. Ostatnio coś mnie pokusiło, żeby poszukać kalkulatora ciążowego po in vitro, no i oczywiście znalazłam Link do: ivf-infertility.com | Calculating the due date of delivery Według jego wyliczeń jestem w 11 tygodniu i 4 dniu, według lekarza w klinice w 10 tygodniu i 4 dniu, termin porodu lekarz wyznaczył na 5.12.2016r. więc coś mi tu nie gra, Punkcję jajników miałam 14.03.2016, transfer blastocysty miałam 19.03..2016. Dziewczyny, w którym ja jestem tygodniu bo się pogubiłam... Zaczynam się denerwować bo badanie prenatalne mam 31.05.2016, a tam ważny jest przeciez dokładnie określony tydzień ciąży...
Szila z kalkulatora badan prenatalnych wychodzi ,ze badania ,po wpisaniu twojej ost.@ powinnas miec pomiedzy 14.05-3.06 .2016
sprawdz sama,to sie uspokoisz. Terminy sa obilczane tez na podstawie ostatniej@@@,a nie punkcji czy transferu.
Link do: Terminy Badań prenatalnych FEMINA Śląsk - badania genetyczne, USG prenatalne 3D i 4D, USG płodu, wykrywanie wad płodu