reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Aniko aż mi ślinka poleciała, lubię takie łakocie :D

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Marzen, prościzna! wczoraj mnie przyjaciółka poczęstowała, dziś są już u mnie:)

4dojrzałe banany blendujesz z 3szklankami wiórków kokosowych, dodajesz poszatkowaną tabliczke gorzkiej czekolady. z powstałęj masy formujesz kulki i bach! do piekarnika 170stopni na 25minut :)

polecam :)

no i chyba nie musze pisać, ze bezglutenowe rzecz jasna :D

witam . Obudziłam się o 5 rano i było mi niedobrze, M mówi widzisz masz mdłości. Rano pojechałam dla pewności na bete, jak wracaliśmy to mówię do M, że dziś powinna przyjść @, a nic mnie jeszcze nie boli. M zobaczysz jeszcze beta nas zaskoczy. Wróciłam z pobrania idę do łazienki, a tam @ :(
Tak mi przykro ściskam mocno :*
Glupia @

Marzen, prościzna! wczoraj mnie przyjaciółka poczęstowała, dziś są już u mnie:)

4dojrzałe banany blendujesz z 3szklankami wiórków kokosowych, dodajesz poszatkowaną tabliczke gorzkiej czekolady. z powstałęj masy formujesz kulki i bach! do piekarnika 170stopni na 25minut :)

polecam :)

no i chyba nie musze pisać, ze bezglutenowe rzecz jasna :D
Jami chyba jutro zrobie :)

Cześć dziewczyny! Mam do was pytanie.. Ostatnio coś mnie pokusiło, żeby poszukać kalkulatora ciążowego po in vitro, no i oczywiście znalazłam Link do: ivf-infertility.com | Calculating the due date of delivery Według jego wyliczeń jestem w 11 tygodniu i 4 dniu, według lekarza w klinice w 10 tygodniu i 4 dniu, termin porodu lekarz wyznaczył na 5.12.2016r. więc coś mi tu nie gra, Punkcję jajników miałam 14.03.2016, transfer blastocysty miałam 19.03..2016. Dziewczyny, w którym ja jestem tygodniu bo się pogubiłam... Zaczynam się denerwować bo badanie prenatalne mam 31.05.2016, a tam ważny jest przeciez dokładnie określony tydzień ciąży...

Cześć dziewczyny! Mam do was pytanie.. Ostatnio coś mnie pokusiło, żeby poszukać kalkulatora ciążowego po in vitro, no i oczywiście znalazłam Link do: ivf-infertility.com | Calculating the due date of delivery Według jego wyliczeń jestem w 11 tygodniu i 4 dniu, według lekarza w klinice w 10 tygodniu i 4 dniu, termin porodu lekarz wyznaczył na 5.12.2016r. więc coś mi tu nie gra, Punkcję jajników miałam 14.03.2016, transfer blastocysty miałam 19.03..2016. Dziewczyny, w którym ja jestem tygodniu bo się pogubiłam... Zaczynam się denerwować bo badanie prenatalne mam 31.05.2016, a tam ważny jest przeciez dokładnie określony tydzień ciąży...
Dokładnie tak jak pisze Anika. Od miesiączki licz. Ja mam tak liczona cały czas .

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry