Aniko aż mi ślinka poleciała, lubię takie łakocie
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marzen, prościzna! wczoraj mnie przyjaciółka poczęstowała, dziś są już u mnieAniko aż mi ślinka poleciała, lubię takie łakocie
Tak mi przykro ściskam mocno :*witam . Obudziłam się o 5 rano i było mi niedobrze, M mówi widzisz masz mdłości. Rano pojechałam dla pewności na bete, jak wracaliśmy to mówię do M, że dziś powinna przyjść @, a nic mnie jeszcze nie boli. M zobaczysz jeszcze beta nas zaskoczy. Wróciłam z pobrania idę do łazienki, a tam @
Jami chyba jutro zrobieMarzen, prościzna! wczoraj mnie przyjaciółka poczęstowała, dziś są już u mnie
4dojrzałe banany blendujesz z 3szklankami wiórków kokosowych, dodajesz poszatkowaną tabliczke gorzkiej czekolady. z powstałęj masy formujesz kulki i bach! do piekarnika 170stopni na 25minut
polecam
no i chyba nie musze pisać, ze bezglutenowe rzecz jasna
Dokładnie tak jak pisze Anika. Od miesiączki licz. Ja mam tak liczona cały czas .Cześć dziewczyny! Mam do was pytanie.. Ostatnio coś mnie pokusiło, żeby poszukać kalkulatora ciążowego po in vitro, no i oczywiście znalazłam Link do: ivf-infertility.com | Calculating the due date of delivery Według jego wyliczeń jestem w 11 tygodniu i 4 dniu, według lekarza w klinice w 10 tygodniu i 4 dniu, termin porodu lekarz wyznaczył na 5.12.2016r. więc coś mi tu nie gra, Punkcję jajników miałam 14.03.2016, transfer blastocysty miałam 19.03..2016. Dziewczyny, w którym ja jestem tygodniu bo się pogubiłam... Zaczynam się denerwować bo badanie prenatalne mam 31.05.2016, a tam ważny jest przeciez dokładnie określony tydzień ciąży...