reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

no niestety,a najgorsze jest to ze szukasz coraz dalej,a problem moze lezy pod nosem i moze juz dawno,mozna bylo cos z tym zrobic.

reklama
Jestem jestem, podczytuję:) cos czuję, ze u ciebie Db się dzieje:)
Mnie pobolewa brzuch, dzisiaj luteina wypłynęła beżowa, nie wiem czemu, ale jestem spokojna, leżakuje. Chociaz jutro wracam do pracy to bardzo się cieszę, w domu dziczeję:/
Dziś w biedronce przyuważyłam nowe rodzaje żelek, dwie paczki kupione, zjadłam około 8 i standardowo mi źle:)
Martka83 ja też po cichu mam nadzieję że to dobre znaki;))

Ufff uspokoilyscie mnie troszke.Moze faktycznie cos tam sie peklo.Luteine biore podjezykowa wiec tam nie grzebie :) teraz czysto. Mam nadzieje ze sie kropki wgryzaja.

a moze byc i to, teoria ze przy implantacji jest ciemna krew,badz bezowa,kawowa itp. zostala juz dawno obalona.to co opisujesz ,to moze byc to.

A oprocz tego,to jestem specjaliska do krwawien 7 dpt. i nikomu nie oddam.:D:D:D

Dziewczyny a czy bez plamienia przy zagnieżdzeniu oznacza że się nie udało.? Każda z was miała plamienie implantacyjne.?

reklama
Ann uwielbiam Cię suuper ten Twój 1.87 to mnie pocieszylas.
Koralik ja betę będę robiła 25 bo 26 jest święto ale wynik poznam dopiero 27

Do góry