reklama
ewelin86
Fanka BB :)
Tak z nudów to akurat się zgodzę, bo sama nie wiedziałam co ze sobą zrobićJa czuję się chyba ok pachwina dalej ciągnie czasem gdzieś tam zakluje i tyle. Oszaleć można z nudów i oczekiwania
N@t@li@89
Martka83 ja też po cichu mam nadzieję że to dobre znaki)Jestem jestem, podczytuję cos czuję, ze u ciebie Db się dzieje
Mnie pobolewa brzuch, dzisiaj luteina wypłynęła beżowa, nie wiem czemu, ale jestem spokojna, leżakuje. Chociaz jutro wracam do pracy to bardzo się cieszę, w domu dziczeję:/
Dziś w biedronce przyuważyłam nowe rodzaje żelek, dwie paczki kupione, zjadłam około 8 i standardowo mi źle
annemarie
Dziewczyny a czy bez plamienia przy zagnieżdzeniu oznacza że się nie udało.? Każda z was miała plamienie implantacyjne.?
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
w zyciu nigdy,wiekszosc chyba tego wogole nie ma.Tez nie mialam i lata mi taki 1,87 po chacie
koralik83
Natalia, cholera wie co ja mam..poprzednio mialam jakies takie kawowo bezowe ale beta wyszla 0 .powiem Ci za poltora tyg :*Dziewczyny a czy bez plamienia przy zagnieżdzeniu oznacza że się nie udało.? Każda z was miała plamienie implantacyjne.?
reklama
Podziel się: