N@t@li@89
Fanka BB :)
z racji ze miałam podane 2 dniowe kropeczki zrobię test po 11 dniach jeśli ma wyjść to będzie.Ja teoretycznie moge bete zrobic 27 ale chyba poczekam do poniedziałku 30...sama nie wiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z racji ze miałam podane 2 dniowe kropeczki zrobię test po 11 dniach jeśli ma wyjść to będzie.Ja teoretycznie moge bete zrobic 27 ale chyba poczekam do poniedziałku 30...sama nie wiem
Ann ty masz tylko syna? O psach wiem a ile dzieci? :-)
Aniolkowamamo a jakie miałaś objawy?
Ja już pisałam ze mam klucza jakieś takie dziwne od czasu do czasu oprócz tego od dwóch dni czuje pachwine ( trochę jakby była rozciagnieta?) No i tam takie mocne rozpulchnienie ale Ann pisała ze TK pewnie z leków)
z racji ze miałam podane 2 dniowe kropeczki zrobię test po 11 dniach jeśli ma wyjść to będzie.
Ja też mialam 2 dniowe...z racji ze miałam podane 2 dniowe kropeczki zrobię test po 11 dniach jeśli ma wyjść to będzie.
Orangutan ponoć podnosi szanse in vitro z 40 do 43 a nawet 47 % na ulotce pisze ze włącza się go w 6 dniu niby na dojrzewanie ale też na powstrzymanie owulacji. ... ja już nie wiem . A ponieważ jak człowiekowi nie wyjdzie to szuka winnych i czy wszystko na pewno było dopatrzone. Nie dali mi jak w ulotce bo. ? Zapomnieli. ? Czy może nie mogli bo ? No i dużo bo ......Kochana,ja w zyciu czegos takiego nie mialam,nie wiem nawet co to jest
musze postudiowac znowu
Koniec będzie za 8 miesięcy .Kochane boje się..na wkladce znalazlam trochę krwi. Parę kropel. Ale takiej jasno różowej, jakby woda rozcienczona..dzis jest 3dpt.Czy to już po?
Nie wiem czemu wydawało mi się ze blastusie. coś mi się juz pitoli; ))Ja też mialam 2 dniowe...