reklama
butterfly1331
Moderator
Wielkie ukłony w stronę Ann! :-)To prawda. W słowniku wiele ciekawych informacji sie znajduje Właśnie wczoraj przesłałam koleżance inf odnośnie jakie witaminki i leki moża brać na przeziębienie
annemarie
Fanka BB :)
Wielkie ukłony w stronę Ann! :-)
No bez kitu,
wklejac kazda potrafi i takie bylo zalozenie,jak cos znajdziecie to prosze wklejajcie,a moze komus pomoze
Emi,jak nie wkleisz zdjecia aktualnego ksiezniczki,to ci nic nie powiemy i bedziesz milion stron ´nadrabiala
koralik83
Crio. Kurcze to cos mi sie pomyliło. PrzepraszamKoralik,a ty mialas podchodzic do inseminacji czy kriotransfer?
katharina203
Ja kiedys powinnam dostac @ a nie dostalam. Za to bardzo mnie bolal jajnik. Wyladowalam na IP z 6cm torbiela krwotoczna. Lezalam w szpitalu tydzien i dawali mi tylko relanium i chcieli ciac. Po tyg wyszlam na wlasne zadanie i moja gin zapisala mi orgametril i po tyg nie bylo sladu po krwiaku. A ci ze szpitala od razu chcieli na stol5 dni a zawsze był punktualny nawet po transferze.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
annemarie
Kochane boje się..na wkladce znalazlam trochę krwi. Parę kropel. Ale takiej jasno różowej, jakby woda rozcienczona..dzis jest 3dpt.Czy to już po?
moglo ci jakies naczynko krwionosne szczelic,od lekow wszystko jest bardzo ukrwione
Podziel się: