reklama
katharina203
Fanka BB :)
Dzis kupilam sobie Magne B6. Jak go stosowac? W ulotce jest napisane 6-8tabl na dzien. Ale to jest chyba przesada
anika11
ja biorę 2x2Dzis kupilam sobie Magne B6. Jak go stosowac? W ulotce jest napisane 6-8tabl na dzien. Ale to jest chyba przesada
gosia321
Hmm moze uda mi sie to polaczyc z pracaNo Gosiu mamy nadzieję ze będziesz tak aktywna jak nasza Aanika dziękujemy za czas
koralik83
Ja teoretycznie moge bete zrobic 27 ale chyba poczekam do poniedziałku 30...sama nie wiemAnn uwielbiam Cię suuper ten Twój 1.87 to mnie pocieszylas.
Koralik ja betę będę robiła 25 bo 26 jest święto ale wynik poznam dopiero 27
koralik83
Katharina tez dzis kupilamDzis kupilam sobie Magne B6. Jak go stosowac? W ulotce jest napisane 6-8tabl na dzien. Ale to jest chyba przesada
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Ja nie miałam. Ale miałam inne objawy implantacjiDziewczyny a czy bez plamienia przy zagnieżdzeniu oznacza że się nie udało.? Każda z was miała plamienie implantacyjne.?
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
To zależy jaka dawka. Niektore maja 100mg niektore 56mg.Dzis kupilam sobie Magne B6. Jak go stosowac? W ulotce jest napisane 6-8tabl na dzien. Ale to jest chyba przesada
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Ann ty masz tylko syna? O psach wiem a ile dzieci? :-)
reklama
N@t@li@89
Aniolkowamamo a jakie miałaś objawy?Ja nie miałam. Ale miałam inne objawy implantacji
Ja już pisałam ze mam klucza jakieś takie dziwne od czasu do czasu oprócz tego od dwóch dni czuje pachwine ( trochę jakby była rozciagnieta?) No i tam takie mocne rozpulchnienie ale Ann pisała ze TK pewnie z leków)
Podziel się: