reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Masakra kochane przez ile dni zanim organizm sie przyzwyczai moga byc bole glowy po menopurze normalnie nie przechodzi nawet po 2 nurofenach forte
Jak to bylo u was -pytam te dziewczyny ktore mialy bol glowy po tym zastrzyku
U mnie zaczęło się przy antykach i ból głowy trwał gdzieś do 10 zastrzyku gonapeptylu, czyli jakiś miesiąc codziennie. Wiem, że to Cię nie pocieszyło, ale może tylko ja jestem takim przypadkiem.
Do tego czytałam, że dziewczyny tyją w trakcie stymulacji, a ja schudłam 3 kg.
Mam nadzieję, że Ci ten ból odpuści.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny często pytacie o jakieś suplementy na ładne jajeczka, mnie lekarz kazał brać inofem 2 razy dziennie do punkcji, nie wiem czy pomógł ale jednak 10 dojrzałych jajek było, wiec myśle ze mogę polecić ten preparat :)

Powiedzil ze powinnam za wszelką cenne powstrzymać skurcze bo to przez nie zarodek się nie zagniezdzil tylko został "wypchany"

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
nie dziewczyny, naprawdę. wkleję Wam go tu raz jeszcze i przejmijcie, proszę.

Gosia, z telefonu też mozna - nie jest tak ciężko ;)
niech weźmie faktycznie jakaś szaraczka ja zbyt często w szpitalu itp nie chce zaniedbać

Pytałam Cię o niego rano od czego zależy w którym dniu go dołączają ale nic mi nie napisałaś. A ja mam wrażenie że in się zapomniało i nie recze za siebie.
Orgalutan zwany orangutan

Kochana,ja w zyciu czegos takiego nie mialam,nie wiem nawet co to jest :(
musze postudiowac znowu:)

Dziewczyny często pytacie o jakieś suplementy na ładne jajeczka, mnie lekarz kazał brać inofem 2 razy dziennie do punkcji, nie wiem czy pomógł ale jednak 10 dojrzałych jajek było, wiec myśle ze mogę polecić ten preparat :)
O! Dobrze wiedzieć. Dzięki☺
Rzućcie też okiem do słownika. Ann tam wrzuciła fajny artykuł o suplementach. Konkretnie i szczegółowo opisane.

Trzymamy kciuki za dobre wieści

19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej
19: madzionga - wizyta u gin prowadzącego ciaze
20: malutkikaczorek - wizyta przed crio
21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze
21: Madzionga – usg połówkowe
21: Po40 - wizyta u ginekologa prowadzącego ciążę
23: Falka203 - wizyta pęcherzykowo-serduszkowa w klinice
23: Agatek28 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
23: Megi - rozpiska stymulacji
24: rybka - biopsja endometrium
24: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
24: butterfly - ustalenie nowego planu
24: gosia321 - kontrola w trakcie stymulacji
25: Annemarie - wizyta przed histeroskopią
25: Natalia89 - betowanie
27: pisanka83 – wizyta u gin prowadzącego ciążę w klinice
27: truskawka - wizyta przed crio
30: koralik83 - betowanie
31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze
31: Nikaa - wizyta u gin prowadzącej ciaze

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
1: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
1: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisac :)
No Gosiu mamy nadzieję ze będziesz tak aktywna jak nasza Aanika dziękujemy za czas❤️

Gosiu, wiem, że to chyba marne pocieszenie, ale ja palilam do dnia transferu. 30.01 miałam transfer a jeszcze 29 wieczorem jak mąż gdzieś wyszedł to rzuciłam się do okna z papierosem, jak psychol :p
I udało się :)
Ale od lutego nie wzięłam papierosa do ust, mimo że mnie ciągnie jak diabli :D
Trzymajcie kciuki za moje Skarby :)
Ja od stycznia i daje rade

reklama
O! Dobrze wiedzieć. Dzięki☺
Rzućcie też okiem do słownika. Ann tam wrzuciła fajny artykuł o suplementach. Konkretnie i szczegółowo opisane.

No wlasnie chccialam to napisac,uwielbiam te forumowa telepatie...znalazlam go na forum i zywcem przekleilam,tlumaczyla to jakas dziewczyna z jezyka wyspowego,tez mi sie wydaje ciekawe.Duzo tam mamy ciekawych rzeczy:):):):)

Do góry