reklama
gosia321
Fanka BB :)
No tak ale ja obydwa bede brac wieczorem z godzinna albo 2 godzinna przerwaJa Gosiu jechałam jeden dzień jedna strona drugi dzień druga. I tak siniaczki są nieuniknione.
Jak narazie ja nie mam siniakow tylko kropki mam nadzieje ze tak samo bedzie po menopurze
K
kinia83111
Gość
Gosia, u mnie stymulacja dokładnie od soboty do soboty, z tym że coś tam nie podniosło się tak jak miało i doktor dołożył jeszcze zastrzyki na dwa dni, potem jeszcze dwa. W sumie 10 dni. Potem od razu nastepnęgo dnia punkcja. Ale nastaw się jeszcze na kłucie po transferze. Ja kończę 16 tydzień i nadal jestem na wspomagaczach
K
kinia83111
Gość
Po kropeczkach pojawić się mogą za jakiś czas małe siniaki. Ale może nie u wszystkich. Mi wyszły.No tak ale ja obydwa bede brac wieczorem z godzinna albo 2 godzinna przerwa
Jak narazie ja nie mam siniakow tylko kropki mam nadzieje ze tak samo bedzie po menopurze
ewelin86
Czyli wspomagacze nie uniknione Ja już czasami nie mam gdzie już sie wbićGosia, u mnie stymulacja dokładnie od soboty do soboty, z tym że coś tam nie podniosło się tak jak miało i doktor dołożył jeszcze zastrzyki na dwa dni, potem jeszcze dwa. W sumie 10 dni. Potem od razu nastepnęgo dnia punkcja. Ale nastaw się jeszcze na kłucie po transferze. Ja kończę 16 tydzień i nadal jestem na wspomagaczach
Fusun
Link do: ciężaróweczki po in vitro
To link do wątku ciążowego. Może zechcecie go reanimować bo ostatni wpis jest z lutego. Ale już od dawna aktywność na nim jest słaba. A kiedyś to tam się działo
To link do wątku ciążowego. Może zechcecie go reanimować bo ostatni wpis jest z lutego. Ale już od dawna aktywność na nim jest słaba. A kiedyś to tam się działo
gosia321
Ale mowisz tu o gonapeptylu razem z menopurem przez tyle dni czy gonapeptyl i pozniej obydwaOstatnie podejscie,wizyta i start 15. 09., a punkcja 28. 09. Szybko poszlo,grunt ze szczesliwie
gosia321
Niech ciezarowki zostana z namiLink do: ciężaróweczki po in vitro
reklama
Fusun, dzięki bardzo...właśnie o to chodzi..
Przychodzicie (niektóre nowe dziewczyny) często od razu pierwsze czy drugie podejście Wam się udaje w sensie, że wchodzicie na forum i zaraz jest ciąża i zawalacie ten wątek trochę swoimi przeżyciami ciążowymi..Też nikt by nie chciał, żeby ktoś uciekał skoro był tutaj od początku, jesteśmy ze sobą związane - Anika -uwielbiam i śledzę-pamiętaj! Ale mówię do innych dziewczyn...
Pamiętajcie tylko, że bardzo często dzieją się tu dramaty i ktoś wchodzi po wsparcie, a zastaje głównie wymianę zdań o ciąży......i naprawdę wtedy ciężko jest czytać o waszych "problemach" z mdłościami itd... Bo niby o czym my mamy wtedy z Wami rozmawiać tutaj...
Chcę się tylko wytłumaczyć, bo to właśnie nie chodzi o to, że nikt się nie cieszy z waszego szczęścia... tu też chodzi o inne dziewczyny i ich dramaty, które się dzieją na co dzień... To nie jest tak, że chcemy tu czytać tylko złe rzeczy. Najbardziej oczekujemy na te najlepsze. Ale nie ma co mówić - dużo za dużo tego jest...
Przychodzicie (niektóre nowe dziewczyny) często od razu pierwsze czy drugie podejście Wam się udaje w sensie, że wchodzicie na forum i zaraz jest ciąża i zawalacie ten wątek trochę swoimi przeżyciami ciążowymi..Też nikt by nie chciał, żeby ktoś uciekał skoro był tutaj od początku, jesteśmy ze sobą związane - Anika -uwielbiam i śledzę-pamiętaj! Ale mówię do innych dziewczyn...
Pamiętajcie tylko, że bardzo często dzieją się tu dramaty i ktoś wchodzi po wsparcie, a zastaje głównie wymianę zdań o ciąży......i naprawdę wtedy ciężko jest czytać o waszych "problemach" z mdłościami itd... Bo niby o czym my mamy wtedy z Wami rozmawiać tutaj...
Chcę się tylko wytłumaczyć, bo to właśnie nie chodzi o to, że nikt się nie cieszy z waszego szczęścia... tu też chodzi o inne dziewczyny i ich dramaty, które się dzieją na co dzień... To nie jest tak, że chcemy tu czytać tylko złe rzeczy. Najbardziej oczekujemy na te najlepsze. Ale nie ma co mówić - dużo za dużo tego jest...
Podziel się: