Ewunka
Fanka BB :)
10 dni dopalaczy w 12 punkcjiaA powiedzcie mi ile czasu u was trwaly stymulacje ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
10 dni dopalaczy w 12 punkcjiaA powiedzcie mi ile czasu u was trwaly stymulacje ?
to zależy od tego, jak rośnie endometrium. dzieki lekom łatwiej to kontrolowacNa razie nie biorę leków żadnych, wizytę mam dopiero 27 bo jakos wtedy bede przed okresem i pewnie wtedy dr wypisze co mam brac, ciekawa jestem tylko wlasnie czy wtedy szybciej idzie cykl
150 j to jak cukiereczki jaki i Was powód in vitro. ?24 kontrolna wizyta przy stymulacji hmm chociaz troche mnie zdziwilo ze tak pozno no ale pewnie troche czasu musi minac zeby mozna bylo zauwazyc efekty stymulacji. Dawka nieduza bo 150j
Hehe mam nadzieje ze sprawdzi sie data ktora wyliczam sobie na ewentualny transfer oczywiscie jak wszystko bedzie sie dobrze stymulowac to chyba mi wypadnie na 1 czerwca w dzien dziecka
U mnie 2 kwietnia 1szy zastrzyk a 11 kwietnia juz punkcja, wiec bardzo szybko
Ja nie czuję się urazona, że tyle tu ciężarówek dobrze poczytać ze innym się udaje bo zawsze jest nadzieja
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
150 j to jak cukiereczki jaki i Was powód in vitro. ?
Hehe dobre czyli mam sie nie obawiac
U nas glowny problem to jakosc nasienia
U mnie owulacja jest jajniki zdrowe endometriozy i pcos brak wiec pewnie dlatego takie male dawki