reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Pytanie do dziewczyn po crio, ile mniej wiecej czasu upłyneło od stymulacji do crio czyli od 1szego dnia cyklu do transferu? normalnie mam bardzo długie cykle 32-33 dni, pewnie na sztucznym to jakos szybciej idzie?

reklama
Ale musze w sie przyznac ze ten stres juz mnie dobija bo miesiac przed stymulacja rzucilam palenie i wogole nie chcialo mi sie palic. Rzucilam bez tabletek i gum. a teraz z nerwow niestety zaczelam sporadycznie popalac i jestem na siebie zla ze jest to silniejsze ode mnie. Nie wiem co mam robic zeby przestac popalac przeciez teraz to juz za pozno na jakies tabsy czy gumy :(

dobrych wieści!

MAJ

18: gosia321 - usg w czasie stymulacji
18: kajka*89 - ustalenie nowego planu
18: Hess - usg 3D

19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej
19: madzionga - wizyta u gin prowadzącego ciaze
20: malutkikaczorek - wizyta przed crio
21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze
21: Madzionga – usg połówkowe
21: Po40 - wizyta u ginekologa prowadzącego ciążę
23: Falka203 - wizyta pęcherzykowo-serduszkowa w klinice
23: Agatek28 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
23: Megi - rozpiska stymulacji
24: rybka - biopsja endometrium
24: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
24: butterfly - ustalenie nowego planu
24: gosia321 - kontrola w trakcie stymulacji
25: Annemarie - wizyta przed histeroskopią
25: Natalia89 - betowanie
27: pisanka83 – wizyta u gin prowadzącego ciążę w klinice
27: truskawka - wizyta przed crio
30: koralik83 - betowanie
31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze
31: Nikaa - wizyta u gin prowadzącej ciaze

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
1: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
1: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Dziewczyny, skontrolujcie kalendarz! kogo i gdzie wpisać?

Pytanie do dziewczyn po crio, ile mniej wiecej czasu upłyneło od stymulacji do crio czyli od 1szego dnia cyklu do transferu? normalnie mam bardzo długie cykle 32-33 dni, pewnie na sztucznym to jakos szybciej idzie?

bierzesz estrofem? ja miałam transfery w 12 i 21dc, a normalnie trwały zawsze około 28

bierzesz estrofem? ja miałam transfery w 12 i 21dc, a normalnie trwały zawsze około 28

Na razie nie biorę leków żadnych, wizytę mam dopiero 27 bo jakos wtedy bede przed okresem i pewnie wtedy dr wypisze co mam brac, ciekawa jestem tylko wlasnie czy wtedy szybciej idzie cykl

Dziewczyny, to forum służy wymianie informacji... i tak to jest, że z etapu staraczek stajemy się kobietami w ciąży, a potem mamami. i dzieki Bogu, że tak się dzieje! inaczej, po co to wszytsko?
korzystamy ze swego doświadczenia, dzielimy się spostrzeżeniami, wymieniamy uwagami na temat leków, lekarzy, procedur.
żadnej z nas nieobce są łzy niepowodzenia i gorycz porażki, więc rozumiem, że kiedy się udaje, to pozytywne emocje biorą górę. i nie ma w tym nic złego, bo wierzę, że nikt nie pisze o sobie, by celowo sprawić przykrość innej osobie.
rzeczywiście ostatnio sporo było tu tematów ciązowych i niektóre z nas mogły się poczuć tym zmęczone i było to ponad siły.
wierzę, że przed każdą są dobre dni!

reklama
Do góry