reklama
K
kinia83111
Gość
Burza hormonów. Jak tam bynajmniej miałam. Wszystko mnie wkurzało, plus sama świadomość czy to się uda, czy pomoże. Dużo cierpliwości i najlepiej ulubione zajęcieTzn jak to bede szaleć ?
gosia321
Fanka BB :)
Głowa do góry. Będzie dobrze, tylko szaleć będziesz po takiej dawce
Co ze bede wkurzona pobudzona szczesliwa az za bardzo czy co ? Wolalabym wiedziec na co sie nastawic
N@t@li@89
Martka oszaleć można normalnie zobaczymy jak się to potoczy.;* DziękujeN@t@li@ myślę, ze to Db znak. Tez miałam takie uczucie w 4 dpt ;*
Falka302
Ja mialam crio w 15dc. Od 2dc bralam estrofem w stopniowo zwiekszajacych dawkach. Punkcje mialam 8.03 pozniej @, normalny cykl, @ i w 15dc crio blastocysty.Pytanie do dziewczyn po crio, ile mniej wiecej czasu upłyneło od stymulacji do crio czyli od 1szego dnia cyklu do transferu? normalnie mam bardzo długie cykle 32-33 dni, pewnie na sztucznym to jakos szybciej idzie?
gosia321
Z ta cierpliwoscia to chyba u mnie najgorzejBurza hormonów. Jak tam bynajmniej miałam. Wszystko mnie wkurzało, plus sama świadomość czy to się uda, czy pomoże. Dużo cierpliwości i najlepiej ulubione zajęcie
K
kinia83111
Gość
Haha będziesz się po prostu dziwnie czuła...raczej pobudzona. Rozstrojona, mnie tez bolała głowa. W końcu jak zobaczyłam ze jeden z hormonów w tydzień zwiększył swój poziom czterokrotnie to już zrozumiałam dlaczego tak się czuję. Będzie dobrze. Może Ty to przejdziesz bardziej lajtowo. Tego Ci życzę. A tak wogóle to czym się kierowałyście wybierając klinikę ?Co ze bede wkurzona pobudzona szczesliwa az za bardzo czy co ? Wolalabym wiedziec na co sie nastawic
reklama
Falka302
Wcale Ci sie nie dziwie. Tez tak mialam. I w sumie nadal mam ochote jak tylko pomysle ze moze cos byc nie tak. To swinstwo tak mnie pozornie uspokaja... Ale kochana rzucamy to w cholere dla wyzszych celow!Ale musze w sie przyznac ze ten stres juz mnie dobija bo miesiac przed stymulacja rzucilam palenie i wogole nie chcialo mi sie palic. Rzucilam bez tabletek i gum. a teraz z nerwow niestety zaczelam sporadycznie popalac i jestem na siebie zla ze jest to silniejsze ode mnie. Nie wiem co mam robic zeby przestac popalac przeciez teraz to juz za pozno na jakies tabsy czy gumy
Podziel się: