reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Pytanie do dziewczyn po crio, ile mniej wiecej czasu upłyneło od stymulacji do crio czyli od 1szego dnia cyklu do transferu? normalnie mam bardzo długie cykle 32-33 dni, pewnie na sztucznym to jakos szybciej idzie?
Ja mialam crio w 15dc. Od 2dc bralam estrofem w stopniowo zwiekszajacych dawkach. Punkcje mialam 8.03 pozniej @, normalny cykl, @ i w 15dc crio blastocysty.

Co ze bede wkurzona pobudzona szczesliwa az za bardzo czy co ? Wolalabym wiedziec na co sie nastawic
Haha :) będziesz się po prostu dziwnie czuła...raczej pobudzona. Rozstrojona, mnie tez bolała głowa. W końcu jak zobaczyłam ze jeden z hormonów w tydzień zwiększył swój poziom czterokrotnie to już zrozumiałam dlaczego tak się czuję. Będzie dobrze. Może Ty to przejdziesz bardziej lajtowo. Tego Ci życzę. A tak wogóle to czym się kierowałyście wybierając klinikę ?

reklama
Ale musze w sie przyznac ze ten stres juz mnie dobija bo miesiac przed stymulacja rzucilam palenie i wogole nie chcialo mi sie palic. Rzucilam bez tabletek i gum. a teraz z nerwow niestety zaczelam sporadycznie popalac i jestem na siebie zla ze jest to silniejsze ode mnie. Nie wiem co mam robic zeby przestac popalac przeciez teraz to juz za pozno na jakies tabsy czy gumy :(
Wcale Ci sie nie dziwie. Tez tak mialam. I w sumie nadal mam ochote jak tylko pomysle ze moze cos byc nie tak. To swinstwo tak mnie pozornie uspokaja... Ale kochana rzucamy to w cholere dla wyzszych celow!

Do góry