reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Niestety, popieram. Ostatnio można tu przeczytać tylko o imionach dla dzieci i kopniakach...W życiu też nie widziałam tylu zdjęć USG.
Najki, Moniusia- powodzenia! Mam nadzieję, że nasz dzień kiedyś też przyjdzie. Bardzo chciałabym w to wierzyć, chociaż z każdym dniem jest trudniej :( Trzymajcie się! :-*
Buttefly, wasze marzenia też się spełnią. :*

reklama
Niestety, popieram. Ostatnio można tu przeczytać tylko o imionach dla dzieci i kopniakach...W życiu też nie widziałam tylu zdjęć USG.
Najki, Moniusia- powodzenia! Mam nadzieję, że nasz dzień kiedyś też przyjdzie. Bardzo chciałabym w to wierzyć, chociaż z każdym dniem jest trudniej :( Trzymajcie się! :-*
Mi tez troche smutno czytajac juz takie konkretne wiadomosci o bobasach ale ciesze sie szczesciem kazdej z dziewczyn bo one tez ciezkie chwile przeszly...

A
A u mnie udało się dopiero przy trzeciej stymulacji, zdecydowaliśmy się na dwa mrozaki i oba chciały z nami zostać :)
To wspaniale. Dwa szczęścia na raz. Warto wierzyć prawda ? Raz jeszcze gratuluje. My jednego zamroziliśmy. Wrócimy po niego za jakiś czas.... Wiesz, nie mogę się już doczekać pierwszych kopniaków. A Ty już coś czujesz ? Ja jedynie jak by coś pływało....

Dziewczyny czy ryzyko konfliktu serologicznego ma znaczenie w powodzeniu invitro? Ja mam grupę 0Rh- a maż ma ARh+ I mamy córkę która ma grupę krwi męża ;( dostałam w szpitalu po porodzie jakis zastrzyk na to ale martwię sie czy to moze byc zagrożeniem dla utrzymania kolejnej ciazy ;(
Po porodzie dostalas zastrzyk z immunoglobina. Teraz wszystko zależy od grupy krwi dziecka. Napewno będą Ci robić badania krwi na obecność przeciwciał. Nie przejmuj się, w tych czasach sa już na to zastrzyki :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi tez troche smutno czytajac juz takie konkretne wiadomosci o bobasach ale ciesze sie szczesciem kazdej z dziewczyn bo one tez ciezkie chwile przeszly...
Jeszcze chwile temu także i my czytałyśmy o tych którym się udało. Wspierajmy się po prostu... Wierzę ze jest cieżko. Mnie też było. I tak na prawdę szczęśliwa będę jak się Maluch urodzi cały i zdrowy.

Hmmm. Czy to oznacza ze skoro jestesmy w ciazy to mamy stworzyc osobny temat ? Ten temat sie nazywa "kto po in vitro " , wiec myślę że skoro jesteśmy po in vitro to tutaj pasujemy . Życzymy wam wszystkiego co najlepsze ale to chyba normalne że między soba tez wymieniamy uczucia i doświadczenia z ciąży

Wiem i zgadzam się z Tobą, ale w zaistniałej sytuacji doskonale rozumiem Westi, Najki i Moniusię. Z jednej strony to,że dziewczynom się udało, podnosi na duchu. Z drugiej strony,to forum od kilku dni zrobiło się forum ciążowym, co dodatkowo dołuje i dlatego dziewczyny zniknęły.

To wspaniale. Dwa szczęścia na raz. Warto wierzyć prawda ? Raz jeszcze gratuluje. My jednego zamroziliśmy. Wrócimy po niego za jakiś czas.... Wiesz, nie mogę się już doczekać pierwszych kopniaków. A Ty już coś czujesz ? Ja jedynie jak by coś pływało....
Ja przy trzeciej stymulacji czułam się tak źle, że powiedziałam mężowi, że to ostatni raz. Bolało mnie wszystko. Ale teraz wiem, że jakby się nie udało, walczylabym dalej :D my też mamy jeszcze jednego Maluszka zamrozonego :) a jeśli chodzi o ruchy to nic nie czuje...

reklama
Hmmm. Czy to oznacza ze skoro jestesmy w ciazy to mamy stworzyc osobny temat ? Ten temat sie nazywa "kto po in vitro " , wiec myślę że skoro jesteśmy po in vitro to tutaj pasujemy . Życzymy wam wszystkiego co najlepsze ale to chyba normalne że między soba tez wymieniamy uczucia i doświadczenia z ciąży

Nikaaa, nie o to mi chodziło. Chyba mnie źle zrozumialas. Po prostu wydawało mi się, że najważniejsze tu są staraczki, a one poznikaly w większości, bo tematy są w 90% ciążowe :(

Do góry