Buttefly, wasze marzenia też się spełnią. :*Niestety, popieram. Ostatnio można tu przeczytać tylko o imionach dla dzieci i kopniakach...W życiu też nie widziałam tylu zdjęć USG.
Najki, Moniusia- powodzenia! Mam nadzieję, że nasz dzień kiedyś też przyjdzie. Bardzo chciałabym w to wierzyć, chociaż z każdym dniem jest trudniej Trzymajcie się! :-*
reklama
katharina203
Fanka BB :)
Mi tez troche smutno czytajac juz takie konkretne wiadomosci o bobasach ale ciesze sie szczesciem kazdej z dziewczyn bo one tez ciezkie chwile przeszly...Niestety, popieram. Ostatnio można tu przeczytać tylko o imionach dla dzieci i kopniakach...W życiu też nie widziałam tylu zdjęć USG.
Najki, Moniusia- powodzenia! Mam nadzieję, że nasz dzień kiedyś też przyjdzie. Bardzo chciałabym w to wierzyć, chociaż z każdym dniem jest trudniej Trzymajcie się! :-*
K
kinia83111
Gość
To wspaniale. Dwa szczęścia na raz. Warto wierzyć prawda ? Raz jeszcze gratuluje. My jednego zamroziliśmy. Wrócimy po niego za jakiś czas.... Wiesz, nie mogę się już doczekać pierwszych kopniaków. A Ty już coś czujesz ? Ja jedynie jak by coś pływało....A
A u mnie udało się dopiero przy trzeciej stymulacji, zdecydowaliśmy się na dwa mrozaki i oba chciały z nami zostać
Nikaaa
Po porodzie dostalas zastrzyk z immunoglobina. Teraz wszystko zależy od grupy krwi dziecka. Napewno będą Ci robić badania krwi na obecność przeciwciał. Nie przejmuj się, w tych czasach sa już na to zastrzykiDziewczyny czy ryzyko konfliktu serologicznego ma znaczenie w powodzeniu invitro? Ja mam grupę 0Rh- a maż ma ARh+ I mamy córkę która ma grupę krwi męża ;( dostałam w szpitalu po porodzie jakis zastrzyk na to ale martwię sie czy to moze byc zagrożeniem dla utrzymania kolejnej ciazy ;(
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
K
kinia83111
Gość
Jeszcze chwile temu także i my czytałyśmy o tych którym się udało. Wspierajmy się po prostu... Wierzę ze jest cieżko. Mnie też było. I tak na prawdę szczęśliwa będę jak się Maluch urodzi cały i zdrowy.Mi tez troche smutno czytajac juz takie konkretne wiadomosci o bobasach ale ciesze sie szczesciem kazdej z dziewczyn bo one tez ciezkie chwile przeszly...
Nikaaa
Hmmm. Czy to oznacza ze skoro jestesmy w ciazy to mamy stworzyc osobny temat ? Ten temat sie nazywa "kto po in vitro " , wiec myślę że skoro jesteśmy po in vitro to tutaj pasujemy . Życzymy wam wszystkiego co najlepsze ale to chyba normalne że między soba tez wymieniamy uczucia i doświadczenia z ciążyNiestety, popieram. Ostatnio można tu przeczytać tylko o imionach dla dzieci i kopniakach...W życiu też nie widziałam tylu zdjęć USG.
butterfly1331
Moderator
Wiem i zgadzam się z Tobą, ale w zaistniałej sytuacji doskonale rozumiem Westi, Najki i Moniusię. Z jednej strony to,że dziewczynom się udało, podnosi na duchu. Z drugiej strony,to forum od kilku dni zrobiło się forum ciążowym, co dodatkowo dołuje i dlatego dziewczyny zniknęły.Mi tez troche smutno czytajac juz takie konkretne wiadomosci o bobasach ale ciesze sie szczesciem kazdej z dziewczyn bo one tez ciezkie chwile przeszly...
K
kinia83111
Gość
Rozumiem, jeśli będziesz potrzebowała informacji jak to wszystko się odbywa to pisz. Na świeżo mam to w głowie. I powodzenia z całego serca.Lecze sie w bydgoszczy i teraz bede brac antykoncepcje a po stymulacji in vitro ale w plocku
Ja przy trzeciej stymulacji czułam się tak źle, że powiedziałam mężowi, że to ostatni raz. Bolało mnie wszystko. Ale teraz wiem, że jakby się nie udało, walczylabym dalej my też mamy jeszcze jednego Maluszka zamrozonego a jeśli chodzi o ruchy to nic nie czuje...To wspaniale. Dwa szczęścia na raz. Warto wierzyć prawda ? Raz jeszcze gratuluje. My jednego zamroziliśmy. Wrócimy po niego za jakiś czas.... Wiesz, nie mogę się już doczekać pierwszych kopniaków. A Ty już coś czujesz ? Ja jedynie jak by coś pływało....
reklama
Nikaaa, nie o to mi chodziło. Chyba mnie źle zrozumialas. Po prostu wydawało mi się, że najważniejsze tu są staraczki, a one poznikaly w większości, bo tematy są w 90% ciążoweHmmm. Czy to oznacza ze skoro jestesmy w ciazy to mamy stworzyc osobny temat ? Ten temat sie nazywa "kto po in vitro " , wiec myślę że skoro jesteśmy po in vitro to tutaj pasujemy . Życzymy wam wszystkiego co najlepsze ale to chyba normalne że między soba tez wymieniamy uczucia i doświadczenia z ciąży
Podziel się: