Dziewczyny czy miałyście jakieś kłucia w dole brzucha? Martwię się bo od wczoraj bardzo boli mnie krzyż i co jakiś czas kłuje mnie jakby lewy jajnik dosyć mocno. Tak jakby falami, przez pól godziny potrafi zakłuć z 15 razy , później przerwa i znowu. O ile bólem brzucha jak na @ się nie przejmuję, tak to mnie zaczyna martwić.
reklama
K
kinia83111
Gość
Jupi...życzę parki. Choć najważniejsze że były zdrowe. Ja we wtorek mam wizytę. Doktor powiedział ze będziemy podglądać.... Przy transferze podaliśmy dwa mrożaczki ale niestety przyjął się jedenNo, jeden chłopak a druga niespodzianka
Ostatnio edytowane przez moderatora:
katharina203
Fanka BB :)
W bydgoszczy...Hey, dzięki. Nie jesteś sama. Biedulka...ile te nasze brzusie muszą wytrzymać. Gdzie się leczysz ?
K
kinia83111
Gość
Nie martw się, to normalne. U mnie było to samo. Nawet teraz jajnik nie odpuszcza. Zmiany jakie tam zachodzą dają różne objawy. Jeśli nie płacisz to spokojnie.Dziewczyny czy miałyście jakieś kłucia w dole brzucha? Martwię się bo od wczoraj bardzo boli mnie krzyż i co jakiś czas kłuje mnie jakby lewy jajnik dosyć mocno. Tak jakby falami, przez pól godziny potrafi zakłuć z 15 razy , później przerwa i znowu. O ile bólem brzucha jak na @ się nie przejmuję, tak to mnie zaczyna martwić.
K
kinia83111
Gość
Jedziesz na pierwszą wizytę tak ?W bydgoszczy...
malutkikaczorek
Dziewczyny czy ryzyko konfliktu serologicznego ma znaczenie w powodzeniu invitro? Ja mam grupę 0Rh- a maż ma ARh+ I mamy córkę która ma grupę krwi męża ;( dostałam w szpitalu po porodzie jakis zastrzyk na to ale martwię sie czy to moze byc zagrożeniem dla utrzymania kolejnej ciazy ;(
K
kinia83111
Gość
Jeśli nie plamisz miało być głowa do góryNie martw się, to normalne. U mnie było to samo. Nawet teraz jajnik nie odpuszcza. Zmiany jakie tam zachodzą dają różne objawy. Jeśli nie płacisz to spokojnie.
butterfly1331
Moderator
Ja nie chcę nic mówić, ale strasznie się tu wątek ciążowy rozrosł... I kurcze, podejrzewam, że niektórym dziewczynom, ktorym jeszcze się nie udalo, ciężko się to wszystko czyta... Mi było bardzo ciezko
Za wszystkie babeczki, które czekają na swój mały-wielki Cud, trzymam mocno zaciśnięte kciuki !!!!!!
Niestety, popieram. Ostatnio można tu przeczytać tylko o imionach dla dzieci i kopniakach...W życiu też nie widziałam tylu zdjęć USG.
Najki, Moniusia- powodzenia! Mam nadzieję, że nasz dzień kiedyś też przyjdzie. Bardzo chciałabym w to wierzyć, chociaż z każdym dniem jest trudniej Trzymajcie się! :-*
AJupi...życzę parki. Choć najważniejsze że były zdrowe. Ja we wtorek mam wizytę. Doktor powiedział ze będziemy podglądać.... Przy transferze podaliśmy dwa mrożącymi ale niestety przyjął się jeden
A u mnie udało się dopiero przy trzeciej stymulacji, zdecydowaliśmy się na dwa mrozaki i oba chciały z nami zostać
reklama
katharina203
Lecze sie w bydgoszczy i teraz bede brac antykoncepcje a po stymulacji in vitro ale w plockuJedziesz na pierwszą wizytę tak ?
Podziel się: