reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny...na tym watku was tylko podczytywalam ale wczoraj zakonczyla sie moja podroz z iui bo beta wyszla <2 i pozostala mi tylko hiperka. Teraz chcialabym byc tu stalym bywalcem i podjac walke z in vitro. Niestety moj M wyjezdza na pol roku i bede miec pod reka tylko zamrozone nasienie i dlugi protokol. Podejscie komercyjne i niestety nie zalapie sie na leki refundowane. Za co bardzo chce podziekowac rzadzacym oszolomom.
Mam pytanie czy takie mrozone plemniki sa gorsze od swiezych?
Nie mam pojecia ,ale ja sytuacje mam podobna z meza wyjazdami i na wszelki wypadek zamrozilismy bo nie bylam pewna czy zjedzie no z tych mrozonych sie udalo - mimo ze zjechal z trasy na ten dzien mowi ,a bierzmy mrozone moze dla odmiany cos sie po szczesci i sie stalo :)

To w sumie tak jak u nas :D kazdy przedstawia swoje propozycje imion ja dla dziewczynki , maz dla chlopca ale i tak nie jest to proste :)
Oj to prawda nie jest łatwo :) Bo jak mi się jakies podobało to mojemu M nie za bardzo. Tak samo było jak on wymieniał :p No ale doszlismy do porozumienia ostatecznie :)

Ja co do dziewczynki mam juz swoje i nie ustapie :D co do chlopca moge jeszcze dyskutowac :p moze jak juz bedzie znajoma plec bedzie latwiej, nabierzemy jakis kierunek :D

reklama
Do góry