reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Falka każdy zarodek rozwija sie we własnym tempie. Spokojnie daj mu czas

Ewelin a wszystkie ci tu mówiłyśmy żeby sie nie prosiła o wymioty :-) że to nic przyjemnego. Oby cie juz nie męczyły

Katharina kiedyś w tym programie telewizyjnym o in vitro była para, on miał biopsję jąder i zamrozili plemniki ileś tam wcześniej i użyli przy in vitro. Sprawa skończyła się bliźniakami ;-) także tego samego ci życze :-)

Anika Pola kopie mocniej?
Dziekuje bardzo Aniołku...to by bylo spelnienie marzen

Ja co do dziewczynki mam juz swoje i nie ustapie :D co do chlopca moge jeszcze dyskutowac :p moze jak juz bedzie znajoma plec bedzie latwiej, nabierzemy jakis kierunek :D
Ja nie wiem czy nie zapesze bo nie jestem nawet w ciazy ale imiona mamy juz wybrane od dawna. Chlopiec kacper a dziewczynka nina. A mi sie marzy coreczka. Moi rodzice maja 4 wnuków

reklama
Ja nie wiem czy nie zapesze bo nie jestem nawet w ciazy ale imiona mamy juz wybrane od dawna. Chlopiec kacper a dziewczynka nina. A mi sie marzy coreczka. Moi rodzice maja 4 wnuków
Ja myslalam zebede upierac sie przy jakiejs plci , zwlaszcza chyba przy dziewczynce, ze nie bede sie mogla doczekac kiedy sie dowiem kto tam sobie siedzi, a nie wiem czy cos ze mna nie tak, podchodze na lajcie i jakos nie rwe sie juz do tej wiedzy :D

Do góry