reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Juz po wizycie. Niestety nie ma zarodka. "Jeszcze". Mam nadzieje ze sie pojawi. :( widac bylo tylko pecherzyk ciazowy 13mm. Dr powiedzial ze troche maly jak na ten dzien ciazy, 5tydzien 5dzien liczac z in vitro. Z miesiaczki rowno 5 tydzien. Martwię sie :( w poniedzialek wizyta w klinice. Oby maluszek sie pokazal!!
Ewelin.martka,pisanka jak to bylo u Was? Kiedy bylo cos widac? Jak reszta dziewczyn?
Falka bedzie dobrze. Przeciez beta Ci pieknie rosla.

reklama
Juz po wizycie. Niestety nie ma zarodka. "Jeszcze". Mam nadzieje ze sie pojawi. :( widac bylo tylko pecherzyk ciazowy 13mm. Dr powiedzial ze troche maly jak na ten dzien ciazy, 5tydzien 5dzien liczac z in vitro. Z miesiaczki rowno 5 tydzien. Martwię sie :( w poniedzialek wizyta w klinice. Oby maluszek sie pokazal!!
Ewelin.martka,pisanka jak to bylo u Was? Kiedy bylo cos widac? Jak reszta dziewczyn?
Wiem co przeżywasz, u mnie w 5 tyg tez byl tylko pęcherzyk ciążowy i żółtkowy. Bałam się bardzo ale wszystko było tak jak dziewczyny mówiły, na następnej wizycie już zarodek i serduszko, więc pewnie u ciebie tez tak będzie;*

Falka każdy zarodek rozwija sie we własnym tempie. Spokojnie daj mu czas

Ewelin a wszystkie ci tu mówiłyśmy żeby sie nie prosiła o wymioty :-) że to nic przyjemnego. Oby cie juz nie męczyły

Katharina kiedyś w tym programie telewizyjnym o in vitro była para, on miał biopsję jąder i zamrozili plemniki ileś tam wcześniej i użyli przy in vitro. Sprawa skończyła się bliźniakami ;-) także tego samego ci życze :-)

Anika Pola kopie mocniej?

Ja nie wymiotuję, ale za to męczę się całymi dniami. Jak zgłodnieje jest mi okropnie niedobrze, jak zjem - niedobrze mi od jedzenia. Póki co jestem kg na minusie :)
A ja w miejscu stoje z wagą :) Ale też ja zjem bo mi niedobrze, a jak nie zjem to też :) I jak tu nam dogodzić :)

Nie możecie dopuścic do tego żeby byc głodnym , podjadajcie sobie jakies przekąski a główne porcje jedzcie malutkie, zeby nie obciążać żołądka. Ja teraz bym tylko jadła i jadła. Do 15tc waga mi stała a od tamtej pory idzie dość szybko w góre

reklama
Nie możecie dopuścic do tego żeby byc głodnym , podjadajcie sobie jakies przekąski a główne porcje jedzcie malutkie, zeby nie obciążać żołądka. Ja teraz bym tylko jadła i jadła. Do 15tc waga mi stała a od tamtej pory idzie dość szybko w góre
Nie no ja jak tylko wstanę od razu jem bo straszne głodna jestem. A tak to jakieś owoce jem co jakiś czas żeby glod zaspokoić

Do góry