reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Krzepliwosc nie musi byc na czczo;)
Wazne zeby po pobraniu odrazu zbadali krzepliwosc, bo jak krew czeka dlugo na badanie to wynik jest niedokladny.
No to od razu miała pobrana i wyniki za chwilę i sie trochę martwi tymi wynikami.
Teraz poszła juz na wizyte i nie ma jak sprawdzić czy wszystko z nimi ok

No to od razu miała pobrana i wyniki za chwilę i sie trochę martwi tymi wynikami.
Teraz poszła juz na wizyte i nie ma jak sprawdzić czy wszystko z nimi ok
Gdzies wyczytalam ze wysoki fibrynogen swiadczy o stanie zapalnym, o zakazeniu albo infekcji. Gdzies indziej znow ze wysoki czesto jest w ciazy.
Najlepiej jak skonsultuje z lekarzem te wyniki. Lepiej dmuchac na zimne. Moze to dobre wyniki...ja sie nie znam na tym, mi moje musial lekarz zinterpretowac;)

Gdzies wyczytalam ze wysoki fibrynogen swiadczy o stanie zapalnym, o zakazeniu albo infekcji. Gdzies indziej znow ze wysoki czesto jest w ciazy.
Najlepiej jak skonsultuje z lekarzem te wyniki. Lepiej dmuchac na zimne. Moze to dobre wyniki...ja sie nie znam na tym, mi moje musial lekarz zinterpretowac;)
Też jej to mówiłam, ale zaraz sama się przekona co na to jej dr powie :)

Juz po wizycie. Niestety nie ma zarodka. "Jeszcze". Mam nadzieje ze sie pojawi. :( widac bylo tylko pecherzyk ciazowy 13mm. Dr powiedzial ze troche maly jak na ten dzien ciazy, 5tydzien 5dzien liczac z in vitro. Z miesiaczki rowno 5 tydzien. Martwię sie :( w poniedzialek wizyta w klinice. Oby maluszek sie pokazal!!
Ewelin.martka,pisanka jak to bylo u Was? Kiedy bylo cos widac? Jak reszta dziewczyn?

reklama
Falka u mnie bylo tak: było widać pęcherzyk ciążowy 10mm odpowiada 5tyg 5d z echem zarodka. I mi dr powiedział, że wszystko wygląda dobrze

Do góry