reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mój M ciągle mówi, ze jakby sie jeszcze okazało, że jednak będą bliźniaki to Ida i Pola :) na chłopaka wymyślił Ryśka ;);)
Teściowa (co akurat zaczyna mnie już powoli drażnić) mówi caly czas, że mam w brzuchu Marysię, bo taka wymodlona (tak naprawdę wiem, że wymyśliła to z innych powodów, cały czas wkręca nam że skoro ja jestem Marta M Marcin to dziecko też niech bedzie na "mar..." Chłopaka nazwala już Marcelem teraz świruje z Marysią)

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, samych dobrych wiadomości i pięknych widoków
gdyby u nas były dwie dziewczynki, to będzie Pola i Kaja :)
co do Idy, to włąsnie nam się w rodzinie narodziła:)

dobrych wieści!

MAJ

17: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
17: Moniusia – wizyta przed stymulacją
17: Falka302 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
17: malutkikaczorek - wizyta przed crio

18: gosia321 - usg w czasie stymulacji
18: kajka*89 - ustalenie nowego planu
18: Hess - usg 3D
19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej
19: madzionga - wizyta u gin prowadzącego ciaze
21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze
21: Madzionga – usg połówkowe
21: Po40 - wizyta u ginekologa prowadzącego ciążę
23: Falka203 - wizyta pęcherzykowa
23: Agatek28 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
23: Megi - rozpiska stymulacji
24: rybka - biopsja endometrium
24: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
24: butterfly - ustalenie nowego planu
25: Annemarie - wizyta przed histeroskopią
25: Natalia89 - betowanie
27: pisanka83 – wizyta u gin prowadzącego ciążę w klinice
27: truskawka - wizyta przed crio
30: koralik83 - betowanie
31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze
31: Nikaa - wizyta u gin prowadzącej ciaze

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
1: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
1: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Dziewczyny, skontrolujcie kalendarz! kogo i gdzie wpisać?

Jestem po wizycie i z nastaniem @ musze zaczac brac 2 op pod rzad antykoncepcji bo mam isc dlugim protokolem. A potem stymulacja. Wiec troszke sobie jeszcze poczekam i ominie mnie refundacja lekow. A potem bede stymulowana. U mnie problemem jestem ja. Na nic nie reaguje i mam pco. Dopiero mniej wiecej tak po 16 zastrzykach menopuru plodze jakies jajko. Jestem po dwoch nieudanych iui i ok.3 latach staran i szkoda mi troche czasu...
16 to sporo ale dostajesz pewnie małe dawki. ? Wiesz już ile Ci zaleci. ?

Hej dziewczyny...na tym watku was tylko podczytywalam ale wczoraj zakonczyla sie moja podroz z iui bo beta wyszla <2 i pozostala mi tylko hiperka. Teraz chcialabym byc tu stalym bywalcem i podjac walke z in vitro. Niestety moj M wyjezdza na pol roku i bede miec pod reka tylko zamrozone nasienie i dlugi protokol. Podejscie komercyjne i niestety nie zalapie sie na leki refundowane. Za co bardzo chce podziekowac rzadzacym oszolomom.
Mam pytanie czy takie mrozone plemniki sa gorsze od swiezych?

Witaj w naszym gronie :)
A nie moz3sz poprosic swojego lekarza zeby przepisal ci leki teraz jakas wieksza ilosc do 30 czerwca jeszcze troche czasu

Dziewczyny odebrałam morfologie jest idealny jak.nigdy ale.krzepliwosc.cos nie tak możecie mi.to opisać? Ja zaraz uciekam jadę i nie bd miała dobrego neta żeby znalesc.objasmienie.jedno za.wysokie drugie za niskie

Załączniki

• 14634949306971866175089.jpg
    14634949306971866175089.jpg
    771,8 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Do góry