reklama
Nie wiem jak ten test się nazywa, ale wysyłają krew do Niemiec, Stanów lub Chin. Podobno prócz downa w 9 tc ustalają płeć.Czyżby mowa była o teście nifty, bo wiem, że on tyle kosztuje.
Myślę, że ryzyko występuję w każdej ciąży. Każda z nas się boi.
Wierzę, że wszystko będzie dobrze i maleństwo będzie zdrowe :*
Teraz dużo odpoczywaj:*
Ewunka
Fanka BB :)
2 szefowej jak powiedziałam to powiedziała może lepiej ze się nie zapłodnily bo komórki były słabe i dziecko mogło być chore ..... Bóg Cię chroni bo jesteś dobrym człowiekiem próbuj dalej może uda się wyprodukować ta komórkę .....
annemarie
Ewunka,kurna nie tak mialo byc,przykro mi***a moze warti zastanowic sie nad badaniami innymi,zanim podejdziesz do 3 proby.Zebys sie do tego jak najlepiej przygotowac.Nie wiem,nie chce sie mieszac,ale czasami warto ...tym bardziej ,ze to ostatnie podejscie(w co nie wierze do konca)
Ewunka - jest mi tak przykro masz w sobie całe pokłady optymizmu i wiem ze kiedys będziesz cudowną mamusią. Tez sie zastanawiam po co Bóg wystawia nas na taką próbę, nie zrozumiemy tego, ale nie mozemy się poddać i załamać. Było beznadziejnie, teraz lepiej, mam nadzieje ze trzecia bedzie udana. Trzymaj sie i bądź dzielna.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka
W Hiszpanii ten test jest refundowany wskazany dla kobiet po 40 większość go nie robi bo co to zmieni. ? Chyba że są ewidentne wskazania niepokojące na usg. Jeśli mówimy o tym samym teścieNie wiem jak ten test się nazywa, ale wysyłają krew do Niemiec, Stanów lub Chin. Podobno prócz downa w 9 tc ustalają płeć.
Ewunka
Nie wiem co lekarz każe mi jeszcze zbadać zobaczę co powie na wizycie immunologia i genetyka chyba nie wchodzi w funduszEwunka,kurna nie tak mialo byc,przykro mi***a moze warti zastanowic sie nad badaniami innymi,zanim podejdziesz do 3 proby.Zebys sie do tego jak najlepiej przygotowac.Nie wiem,nie chce sie mieszac,ale czasami warto ...tym bardziej ,ze to ostatnie podejscie(w co nie wierze do konca)
reklama
Ewunka
Mąż chciał mi dziś adoptować ...... psaEwunka - jest mi tak przykro masz w sobie całe pokłady optymizmu i wiem ze kiedys będziesz cudowną mamusią. Tez sie zastanawiam po co Bóg wystawia nas na taką próbę, nie zrozumiemy tego, ale nie mozemy się poddać i załamać. Było beznadziejnie, teraz lepiej, mam nadzieje ze trzecia bedzie udana. Trzymaj sie i bądź dzielna.
Nie bardzo chce następna stymulację bo mówi że niszcze się od środka a endometrioza i bez stymulacji nieźle mnie czasem wykańcza . Mówi ze zawsze mnie będzie kochał tak samo czy będziemy mieć dzieci czy nie . Ale on chce bym nie wyniszczyla się hormonami bo z życiem bez dziecka się pogodził ale z życiem bezemnie nie.
Ostatnia edycja:
Podziel się: