reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czyżby mowa była o teście nifty, bo wiem, że on tyle kosztuje.
Myślę, że ryzyko występuję w każdej ciąży. Każda z nas się boi.
Wierzę, że wszystko będzie dobrze i maleństwo będzie zdrowe :*
Teraz dużo odpoczywaj:*
Nie wiem jak ten test się nazywa, ale wysyłają krew do Niemiec, Stanów lub Chin. Podobno prócz downa w 9 tc ustalają płeć.

2 szefowej jak powiedziałam to powiedziała może lepiej ze się nie zapłodnily bo komórki były słabe i dziecko mogło być chore ..... Bóg Cię chroni bo jesteś dobrym człowiekiem próbuj dalej może uda się wyprodukować ta komórkę .....

Ewunka,kurna nie tak mialo byc,przykro mi***a moze warti zastanowic sie nad badaniami innymi,zanim podejdziesz do 3 proby.Zebys sie do tego jak najlepiej przygotowac.Nie wiem,nie chce sie mieszac,ale czasami warto ...tym bardziej ,ze to ostatnie podejscie(w co nie wierze do konca)

Ewunka głowa do góry :* Na pewno w kolejnym podejściu będą piękne komóreczki, które się pięknie zapłodnią. A później zostaną z Tobą na 9 miesięcy :*
Ważne, że się nie poddajesz

Ewunka - jest mi tak przykro:( masz w sobie całe pokłady optymizmu i wiem ze kiedys będziesz cudowną mamusią. Tez sie zastanawiam po co Bóg wystawia nas na taką próbę, nie zrozumiemy tego, ale nie mozemy się poddać i załamać. Było beznadziejnie, teraz lepiej, mam nadzieje ze trzecia bedzie udana. Trzymaj sie i bądź dzielna.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ewunka,kurna nie tak mialo byc,przykro mi***a moze warti zastanowic sie nad badaniami innymi,zanim podejdziesz do 3 proby.Zebys sie do tego jak najlepiej przygotowac.Nie wiem,nie chce sie mieszac,ale czasami warto ...tym bardziej ,ze to ostatnie podejscie(w co nie wierze do konca)
Nie wiem co lekarz każe mi jeszcze zbadać zobaczę co powie na wizycie immunologia i genetyka chyba nie wchodzi w fundusz

Ewunka, bardzo mi przykro :( w ogole sie nie spodziewalam takich wiesci od Ciebie...
trzymaj sie cieplutko i zbieraj sily do kolejnej walki :*

reklama
Ewunka - jest mi tak przykro:( masz w sobie całe pokłady optymizmu i wiem ze kiedys będziesz cudowną mamusią. Tez sie zastanawiam po co Bóg wystawia nas na taką próbę, nie zrozumiemy tego, ale nie mozemy się poddać i załamać. Było beznadziejnie, teraz lepiej, mam nadzieje ze trzecia bedzie udana. Trzymaj sie i bądź dzielna.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mąż chciał mi dziś adoptować ...... psa :)
Nie bardzo chce następna stymulację bo mówi że niszcze się od środka a endometrioza i bez stymulacji nieźle mnie czasem wykańcza . Mówi ze zawsze mnie będzie kochał tak samo czy będziemy mieć dzieci czy nie . Ale on chce bym nie wyniszczyla się hormonami bo z życiem bez dziecka się pogodził ale z życiem bezemnie nie.

Ostatnia edycja:
Do góry