reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Po 40 to super wiesci
Nie wiem co lekarz każe mi jeszcze zbadać zobaczę co powie na wizycie immunologia i genetyka chyba nie wchodzi w fundusz[/QUOT

Jesli sa do tego wskazania a u Ciebie moga byc np.antyciala na nasienie twojego M. to idzie to normalnie przez twoja kase chory.Nie wyobrazam sobie tego inaczej,bo badania ida w tysiace Euro i nikogo by nie bylo na to stać.No nic,trzeba do pon.poczekać.

Ewunka - maż dobrze mówi, ale to Ty musisz tez byc pogodzona ze chcesz zyc bez dzieci. Poki możesz próbować to próbuj, żebyś pozniej, jak bedzie juz na pozno nie żałowała ze nie wykorzystałeś wszystkich opcji. Tez uważam ze nie ma sensu wyparówac sobie żył za wszelka cenę ale Ty jeszcze nie jestes na tym etapie. Jeszcze spokojnie możesz próbować, in vitro to loteria, powtarzalność przynosi rezultaty.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ewunka bardzo mi przykro miałyśmy obie lecieć po hiszpańsku; (( ale piers do przodu i działaj doczekasz się malenstwa;))
A pies to dobry pomysł chodzby że względu na psychikę może to będzie bodziec

Po 40 to super wiesci
W poniedziałek dopiero dostane SMS z terminem wizyty. Nie wiem jak to jest dokładnie z refundacja ale jest refundowane podstawowe in vitro prawie w 100 % ciężkie trudne przypadki juz nie wiec wydaje mi się ze immunoligia i genetyka do in vitro tez nie jest refundowana .
A ten test nimfa refunduja kobieta po 40 test papa jest refundowany dla wszystkich

Ewunka - maż dobrze mówi, ale to Ty musisz tez byc pogodzona ze chcesz zyc bez dzieci. Poki możesz próbować to próbuj, żebyś pozniej, jak bedzie juz na pozno nie żałowała ze nie wykorzystałeś wszystkich opcji. Tez uważam ze nie ma sensu wyparówac sobie żył za wszelka cenę ale Ty jeszcze nie jestes na tym etapie. Jeszcze spokojnie możesz próbować, in vitro to loteria, powtarzalność przynosi rezultaty.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
3 próbę podejmę na pewno takie miałam założenie od początku ze na 3 jestem gotowa

reklama
Do góry