reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No teraz co teraz .....
Teraz zaczynam od nowa 3 stymulację .
przechodzi przez myśl czy to ma sens. ? Nie wiem dopuki nie spróbuję.
Idzie coraz lepiej. .... jakby to miało mnie pocieszyć.
Nikt nie obiecywał ze będzie łatwo .
Czekam na termin wizyty i decyzje lekarza kiedy i czym będzie mnie stymulować.

No to dziś 14 dostałam w pysk . 4 dojrzałe komórki żadna się nie zaplodnila.
W poniedziałek powiedzą kiedy wizyta i zaczynam przygodę od nowa
Boze ewunka jak to, dlaczego?Mialas normalne in vitro czy ICSI?Powiedzieli wam przed procedura gdzie lezy u was problem, czy w twoich komorkach, czy tez w nasieniu meza?
Tak mi przykro, tule mcno.

reklama
Do góry