reklama
Guzik prawda z tym leczeniem antybiotykiem. Mi w badaniach, co prawda moczu, ale zawsze wychodza bakterie i ni jak nie moge sie tego pozbyc wiem,ze jest to domena ciezarnych no ale bez przesady...Możesz planiec od zapalenia porostu dopuki go nie wyleczysz do końca może się to powtarzać . Ja w zleceniach od lekarza potem od następnego po punkcji mam zalecenia .
Zakaz używania aplikatora to skupisko bakterii przed podaniem globulki palcem ręce zdexynfekowsc specjalnym płynem.
Zakaz kąpieli przez 9 miesięcy ( w wannie do której wchodzisz brudna noga w wodzie są bakterie )
Zakaz publicznych basenów a nawet morza. .....
Cipka w tym momencie jest strasznie poddatna na bakterie i lepiej dmuchać i chuchac by te bakterie się tam nie dostały.
A jeśli już są wyleczysz je antybiotykiem mam nadzieje szybko i przestaniesz plamic
anika11
Fanka BB :)
ja bym to chetnie wyprobowala,tylko nie wiem jak to podciagnac pod reszte ,gdzie kazdy je co innego,hm?
ja obiady gotuję dla siebie i męża jednakowe - tylko on ma zwykły makaron albo kaszę inną. Mięsa oczywiscie bez panierek - bo bułka tarta. Zup nigdy nie zabielałam. Naleśniki z kukurydzianej, pierogi też się da
no i mąż nie przeszedł na bezglutenowy chleb - nie smakuje mu. da się!
Ja tez bym wyprobowala, ale musze sama chleby piec tak? A orkisz ma gluten czy nie? A wedliny/szynki bez ograniczen? Mleko, sery, maslo??
Orkisz odpada. mój maz miesza maki - głownie gryczaną z jakąś inną. na wędliny uważaj - mają gluten, ale spokojnie kupisz takie bez. odpadają też gotowe pasty do kanapek, pasztety. Nabiał jest wolny od glutenu, pod warunkiem, że nie jest to np. jogurt z płatkami
anika11
Ewunka
Ja Cię podziwiam ze umiesz być na 100 % diecie bez glutenu .Ja nie potrafię chodź bym chciała. .....Ewunka, ja nie dałam się zwariować zadnej diecie. Jem zdrowo, posiłki są urozmiaicone, a ze nie ma w nim glutenu, to tylko lepiej dla mojego organizmu. Krzywdy sobie tym nie robię na pewno, a wręcz chyba pomaga. I nie jest to w moim przypadku żadna kwestia mody, tylko zaleceń lekarza. Ja akurat mam w sobie na tyle silnej woli, ze daje radę.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Nikaaa
Kochana czasami nic nie musisz wkładać , dziecko rośnie , macica się rozciąga i to wystarczy do pęknięcia naczynkaNikaaa ale te globulki takie delikatne, oplywowe, z otoczka, paznokcie mam krotkie, na bank nie moglam sie zadrasnac. Jak to mozliwe?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: