anika11
Fanka BB :)
Nic nie boli. W ogóle nie bolało. Trochę bezowo na papierze. Wkładka czysta. Zresztą wczoraj wkładka tez była czysta
Wyniki juz powinny być. Ale nie ma.
dobre będą! bez dwóch zdan!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nic nie boli. W ogóle nie bolało. Trochę bezowo na papierze. Wkładka czysta. Zresztą wczoraj wkładka tez była czysta
Wyniki juz powinny być. Ale nie ma.
jaki wyszedł?Progesteron mi leży. Tu jest coś grubo nie tak.
6jaki wyszedł?
Dzięki :* no mam nadzieję, że się zaraz skończy, ile możnaNajki, u mnie po punkcji @ był normalny, w zasadzie taki sam jak zwykle. mam nadzieję, ze u CIebie zaraz się wyciszy!
Ja mam tak od wtorku plamienie w roznych odcieniach,pl lekkie krwawienie,ginekolog mi powiedzial ,ze to z okresem moze nie miec nic wspolnego,po prostu macica sie oczyszcza.
Dzięki! Może faktycznie to miała na myśli ta pani z kliniki mówiąc o oczyszczaniu. No nic,czekam dalej, byle do 24.05 wszystko się oczyściło, żebyśmy mogli kombinować, co dalej.