reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
niski. ale pamiętam przypadek Pkati, która krwawiła mocno i której spadł prg do 5, a potem zaczął windowac! i rósł, rósł! dawno jej u nas nie było, ale wierzę, że wszystko u niej dobrze:)

Westi to co tu jest nie tak ??? Będziesz się dzisiaj z doktorkiem kontaktować?

Najki, u mnie po punkcji @ był normalny, w zasadzie taki sam jak zwykle. mam nadzieję, ze u CIebie zaraz się wyciszy!
Dzięki :* no mam nadzieję, że się zaraz skończy, ile można :p

Ja mam tak od wtorku:) plamienie w roznych odcieniach,pl lekkie krwawienie,ginekolog mi powiedzial ,ze to z okresem moze nie miec nic wspolnego,po prostu macica sie oczyszcza.

Dzięki! Może faktycznie to miała na myśli ta pani z kliniki mówiąc o oczyszczaniu. No nic,czekam dalej, byle do 24.05 wszystko się oczyściło, żebyśmy mogli kombinować, co dalej.

reklama
Dzięki! Może faktycznie to miała na myśli ta pani z kliniki mówiąc o oczyszczaniu. No nic,czekam dalej, byle do 24.05 wszystko się oczyściło, żebyśmy mogli kombinować, co dalej.

To mi przychodzi mi tylko do glowy,ze macica odrzuca w ten sposob implantacje i zluszcza endometrium.Brzmi jak z Horror filmu;)

Do góry