reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Co do diety bez glutenu...to ja chętnie bym spróbowała, ale tutaj trzeba mieć sporo zaparcia i dyscypliny, żeby nie wymięknąć i nie kupić czegoś "gotowego". Pieczenie chlebka - extra, ale czas pochłania. A ja zdecydowanie nie umiem nim dobrze gospodarować :oops:Może kiedyś się zbiorę i spróbuję! Na pewno wyszłoby mi to na dobre :)

reklama
Anika, zmień mi proszę datę w kalendarzu- wizytę mam 24.05:)
Powiedzcie mi proszę, czy mam robić jeszcze tę drugą betę, jest sens?
I drugie pytanie- okres okazał się tylko jednodniowym plamieniem. Też tak miałyście? Kiedy po negatywnej becie i odstawieniu leków dostałyście @?

Nikaaa <3 Jak tam u Was Kochana? :)
U nas jak najbardziej ok :) Ja rosne , Szymek rośnie. Coraz bardziej się rozpycha mały galgan :) Jeszcze 2,5 miesiąca i rozpakowywanko. Już się nie mogę doczekać . Tylko troszkę się martwię bo lekarka powiedziała ze już powinien powoli zaczynać się odwracać a on ani drgnie. Jak głowa była u gory tak jest. W najgorszym wypadku mnie potna[emoji14]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Co do diety bez glutenu...to ja chętnie bym spróbowała, ale tutaj trzeba mieć sporo zaparcia i dyscypliny, żeby nie wymięknąć i nie kupić czegoś "gotowego". Pieczenie chlebka - extra, ale czas pochłania. A ja zdecydowanie nie umiem nim dobrze gospodarować :oops:Może kiedyś się zbiorę i spróbuję! Na pewno wyszłoby mi to na dobre :)
Najki, mam fajny przepis na chleb. Robię go regularnie. Jest pyszny i właściwie sam się piecze (niestety nie jest bezglutenowy,chociaż po historii Nauki chyba się skuszę na taką dietę, jeśli to mogłoby chociaż trochę pomóc, to wchodzę w to). Tu masz przepis, może się przyda :)

Link do: Chleb pełnoziarnisty razowy - Gotuj.Skutecznie.Tv

Najki, mam fajny przepis na chleb. Robię go regularnie. Jest pyszny i właściwie sam się piecze (niestety nie jest bezglutenowy,chociaż po historii Nauki chyba się skuszę na taką dietę, jeśli to mogłoby chociaż trochę pomóc, to wchodzę w to). Tu masz przepis, może się przyda :)

Link do: Chleb pełnoziarnisty razowy - Gotuj.Skutecznie.Tv
Dzięki, może w końcu ogarnę leniucha i się skuszę :D

U nas jak najbardziej ok :) Ja rosne , Szymek rośnie. Coraz bardziej się rozpycha mały galgan :) Jeszcze 2,5 miesiąca i rozpakowywanko. Już się nie mogę doczekać . Tylko troszkę się martwię bo lekarka powiedziała ze już powinien powoli zaczynać się odwracać a on ani drgnie. Jak głowa była u gory tak jest. W najgorszym wypadku mnie potna[emoji14]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Super! :) Cieszę się że dobrze się czujesz i synuś zdrowo rośnie :))) jejku..pamiętam Wasze początki:*
Ale czas zapiernicza...
Powodzenia! Oby poszło po Twojej mysli :) :*

MAJ

14: Po40 - wizyta ciążowa i ustalenie dalszych leków
14: Natalia89 - transfer
14: Ewunka - info o zarodkach
14: westaice - sprawdzenie prg

16: martka83 – wizyta w klinice
16: olusja1987 - usg prenatalne w I trymestrze
16: rybka - wizyta kontrolna przed kolejnym crio
16: butterfly - II betowanie
16: koralik89 - crio
16: ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciaze
17: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
17: Moniusia – wizyta przed stymulacją
18: gosia321 - usg w czasie stymulacji
18: kajka*89 - ustalenie nowego planu
19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej
19: madzionga - wizyta u gin prowadzącego ciaze
21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze
21: Madzionga – usg połówkowe
23: Falka203 - wizyta pęcherzykowa
23: Agatek28 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
23: Megi - rozpiska stymulacji
24: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
24: butterfly - ustalenie nowego planu
25: Annemarie - wizyta przed histeroskopią
27: pisanka83 – wizyta u gin prowadzącego ciążę w klinice
31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze
31: Nikaa - wizyta u gin prowadzącej ciaze

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
1: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
1: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę

Dziewczyny, skontrolujcie kalendarz! kogo i gdzie wpisać?

Najki, u mnie po punkcji @ był normalny, w zasadzie taki sam jak zwykle. mam nadzieję, ze u CIebie zaraz się wyciszy!

Butterfly, ja nie wiem, czy to rzeczywiscie pomogło. ale tak sobie myślę, ładujemy w siebie tony specyfików, tabletek, to dlaczego nie zmienić czegoś w diecie. bardziej to naturalne!

reklama
Guzik prawda z tym leczeniem antybiotykiem. Mi w badaniach, co prawda moczu, ale zawsze wychodza bakterie i ni jak nie moge sie tego pozbyc:( wiem,ze jest to domena ciezarnych no ale bez przesady...
Anika, zmień mi proszę datę w kalendarzu- wizytę mam 24.05:)
Powiedzcie mi proszę, czy mam robić jeszcze tę drugą betę, jest sens?
I drugie pytanie- okres okazał się tylko jednodniowym plamieniem. Też tak miałyście? Kiedy po negatywnej becie i odstawieniu leków dostałyście @?
Ja mam tak od wtorku:) plamienie w roznych odcieniach,pl lekkie krwawienie,ginekolog mi powiedzial ,ze to z okresem moze nie miec nic wspolnego,po prostu macica sie oczyszcza.

Do góry