reklama
Magdusia 31
Fanka BB :)
joweg myślę, że mnie też by było ciężko wytrzymać do daty podanej przez lekarza hehe-cieszę się, że jesteś szczęśliwa-oby już tak zostało przez 9 m-cy
magdusia31- zobaczymy czas pokaze :d a jakby cos poszlo nie tak to zoabcza z kim maja doczynienia hehe ale jestem super pozytywnie nastawiona , dzis mam superr dzien zalatwilismy kredyt na dom i w srode idziemy ogladac byloby super dom dzidzius nic wiecej nie trzeba do szczescia
Magdusia 31
joweg grunt to dobre pozytywne nastawienie-oj tak domek, dzidziuś , kochający mąż-szczęście murowane-ja własnie czekam na mojego mężusia będzie za pół godzinki:-)
Magdusia 31
joweg hehe kolacyjki nie możesz sie doczekać,a Ty wypoczywać musisz;-)
Magdusia 31
joweg ja zmykam, bo jutro mnie czeka pobódka o 6dobrej nocy-do jutra
reklama
agapl13 - bądź dzielna, następnym razem musi się udać!
gossssssia4 - wiedziałam Gosiczku, że wszystko będzie ok. Dbaj o siebie MAMUŚKO
hm31 - z tego co pamiętam (bo nie mogłam wejść na Twoje posty), to udało się Tobie zupełnie naturalnie? Nie wiem, czy to cud ale na pewno wielkie szczęście. Powodzenia
joweg - masz w sobie tyle energii, że przed zatestowaniem możesz wybuchnąć :-) Trzymam kciuki. Magdalena chyba odpoczywa od forum - czasem taki odpoczynek jest konieczny.
Dobrej nocki
gossssssia4 - wiedziałam Gosiczku, że wszystko będzie ok. Dbaj o siebie MAMUŚKO
hm31 - z tego co pamiętam (bo nie mogłam wejść na Twoje posty), to udało się Tobie zupełnie naturalnie? Nie wiem, czy to cud ale na pewno wielkie szczęście. Powodzenia
joweg - masz w sobie tyle energii, że przed zatestowaniem możesz wybuchnąć :-) Trzymam kciuki. Magdalena chyba odpoczywa od forum - czasem taki odpoczynek jest konieczny.
Dobrej nocki
Podziel się: