reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Bedzie tak! :) musi! Grunt to pozytywne myślenie :)
Mój niestety nie jest ani wylewny, ani opiekuńczy. W dzień pierwszego transferu wyjechał wieczorem na narty i nie było go 10 dni ;)... Wszystko robiłam sama. A teraz jak cos robię w ogrodzie to nic nie mówi, tylko jak go poproszę o pomoc to mam zaraz wojnę, ze po co to robię. Czy nie mogę sobie odpuścić, bo on nie ma ochoty tego robić. :) trawa by nam do domu wrosła ;) Wiec szanuj go :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja ryczę razem z Tobą :*
Dziewczyny dziękuje Wam za wsparcie i słowa otuchy :****
Chyba właśnie do mnie dotarło, że ja w ciąży jestem. Tyle nieudanych prób i negatywnych bet. A teraz z tych dwóch podanych został jeden ze mną i już wierzę, że zostanie na 9 miesięcy
Ewelin bosko!! Pozytywnie zazdraszczam :*
A wiesz ze jesteś moją nadzieją? :) Tobie podali 2 kropki i się udało. Mi podadzą 2 i mam nadzieje ze pójdę w Twoje ślady :*

Ewelin super! A widze, ze Twoj Bobas starszy niz z miesiaczki. Brawo! Rosnijcie zdrowo i przede wszystkim nudno :-)

Laski od kilku dni nie plamie wogole, cieszy mnie to baaardzo :-)
Martwi mnie bol jajnika. To normalne? Boli tylko jeden.
Ja tez zauwazylam klocia od czasu do czasu i tez mialam nawet Was zapytac, czy to tak normalne? ale jak pojde na wizyte i nie wyjdzie mi to z glowy to dopytam

Głupim pomysłem był powrót do pracy :(
Podnioslam coś i jak mi nie chlusnelo.
Pobiegła do wc. Na szczęście to tylko mega dużo śluzu. Ale teraz brzuch boli :( Wykończe się nerwowo.

Głupim pomysłem był powrót do pracy :(
Podnioslam coś i jak mi nie chlusnelo.
Pobiegła do wc. Na szczęście to tylko mega dużo śluzu. Ale teraz brzuch boli :( Wykończe się nerwowo.
Westi, nawet się nie zastanawiaj, tylko bierz L4! W tym wypadku praca schodzi na dalszy plan. Ty i Kropek jesteście najważniejsi!

WEsti-

czekasz do piatku i jak bedzie ok,pojdziesz na zwolnienie??

Ewelin-najpiekniejsze zdjecia,w sumie duzo nie widac a czlowiek patrzy godzinami i wyje ze szczescia.

Siedzę w kantorku z miotlami i rycze. Z bezsilności. Prosiłam dzisiaj, że nie mogę. Odpowiedź " na wakacjach pani nie jest " :(
Nie mam skąd wziąć zwolnienia teraz. :(
Tak.jeśli w piątek wyjdzie beta idę. ..

reklama
Siedzę w kantorku z miotlami i rycze. Z bezsilności. Prosiłam dzisiaj, że nie mogę. Odpowiedź " na wakacjach pani nie jest " :(
Nie mam skąd wziąć zwolnienia teraz. :(
Tak.jeśli w piątek wyjdzie beta idę. ..
Idź do jakiegokolwiek lekarza prywatnie. Powiedz,jak wygląda sytuacja i na pewno dostaniesz zwolnienie. Co najwyżej zapłacisz za to 50 zł, ale myślę,że i tak warto.

Do góry