reklama
annemarie
Fanka BB :)
chcesz to ci opowiem,jak to sie robi na wypadajacy dysk,wtedy nie mozna pracowac....temat jest dobry, mi wtedy wylecial i mam z tym do dzisiaj problemy.
Nikt ci tego ,bez badania w rurze nie udowodni...a do tego czasu ,bedziesz juz miala inny powod.
Ludzie nie maja za grosz empatii.
Nikt ci tego ,bez badania w rurze nie udowodni...a do tego czasu ,bedziesz juz miala inny powod.
Ludzie nie maja za grosz empatii.
butterfly1331
Moderator
Dziś już dobrze, dziękuję☺ Ból brzucha przeszedł, okres się nie pojawił. Chciałam go przechytrzyć i zrobiłam rano sikańca. Nie powiedziałam nikomu, bo za dużo osób liczy na Kropka. Jedna kreska :\ Ale nie załamuję jeszcze rąk, może dziad po prostu Kropka nie wykrył. W piątek idę na betę. Znalazłam laboratorium, gdzie badanie zrobią mi rano,a wynik będzie o 14.Butterfly,
ja sie masz kochana?
A jak Ty się trzymasz?
Westi biedna, nawet jelitówke mozesz zasymulować, też dostaniesz l4. Współczuję ci takiej sytuacji, ale te nerwy i stres jeszcze bardziej niekorzystnie wpływają na ciebie. Nie mówię już o wysiłku.
Trzymaj się i zadziałaj coś, praca nie ta to inna, zreszta nie zwolnią cie bo jesteś ciązy
Trzymaj się i zadziałaj coś, praca nie ta to inna, zreszta nie zwolnią cie bo jesteś ciązy
annemarie
Fanka BB :)
Dobrze wracam powoli do pionu
po dyskusjach emailowych z klinka ,stanelo na tym ,ze nie zrobia mi kryo(zreszta slusznie) do poki nie zrobie ,nowego badania na NK i histeroskopii.
Nie ma zadnych powodow ,dlaczego ten transfer sie nie udal i zanim wpakujemy sie w nastepna katastrofe,musze zrobic badania.Moim zdanie slusznie,jutro ide do ginesa,obgadac temat.
Butterfly,trzymam kciukasy,
po dyskusjach emailowych z klinka ,stanelo na tym ,ze nie zrobia mi kryo(zreszta slusznie) do poki nie zrobie ,nowego badania na NK i histeroskopii.
Nie ma zadnych powodow ,dlaczego ten transfer sie nie udal i zanim wpakujemy sie w nastepna katastrofe,musze zrobic badania.Moim zdanie slusznie,jutro ide do ginesa,obgadac temat.
butterfly1331
Moderator
Dobrze wracam powoli do pionu
Też myślę, że ten plan jest dobry. I cieszę się,że od razu wracasz do gry☺ Wierzę,że dzidzia u Ciebie to tylko kwestia czasu :-*
reklama
Motylku ja również nie wytrzymałam i zrobiłam sikanca i tez nic.. ale wyczytałam na opakowaniu ze dopiero 8 dniowa ciążę wykrywa. .także nadal mam nadzieje. . Byle do piątku trzymam za nas obie kciuki . Pan w aptece polecił mi test dla kobiet po in vitro wykrywa juz 2 dniowa ciążę kupiłam ale się nie skuszę poczekam do piątku. ..Dziś już dobrze, dziękuję[emoji5] Ból brzucha przeszedł, okres się nie pojawił. Chciałam go przechytrzyć i zrobiłam rano sikańca. Nie powiedziałam nikomu, bo za dużo osób liczy na Kropka. Jedna kreska :\ Ale nie załamuję jeszcze rąk, może dziad po prostu Kropka nie wykrył. W piątek idę na betę. Znalazłam laboratorium, gdzie badanie zrobią mi rano,a wynik będzie o 14.
A jak Ty się trzymasz?
Podziel się: