reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

O rany, Westi :* Chyba zacznę zaginać czas żeby piątek był już!! Uważaj na siebie i czekam na Twoje L4. Trzymaj się malutka :*

reklama
Kurcze Westi :* Jestem z Tobą :*
A nie możesz prywatnie do jakiegoś lekarza iść? Myślę, że bez problemu Ci wypisze

chcesz to ci opowiem,jak to sie robi na wypadajacy dysk,wtedy nie mozna pracowac....temat jest dobry, mi wtedy wylecial i mam z tym do dzisiaj problemy.
Nikt ci tego ,bez badania w rurze nie udowodni...a do tego czasu ,bedziesz juz miala inny powod.
Ludzie nie maja za grosz empatii.

Butterfly,
ja sie masz kochana?
Dziś już dobrze, dziękuję☺ Ból brzucha przeszedł, okres się nie pojawił. Chciałam go przechytrzyć i zrobiłam rano sikańca. Nie powiedziałam nikomu, bo za dużo osób liczy na Kropka. Jedna kreska :\ Ale nie załamuję jeszcze rąk, może dziad po prostu Kropka nie wykrył. W piątek idę na betę. Znalazłam laboratorium, gdzie badanie zrobią mi rano,a wynik będzie o 14.
A jak Ty się trzymasz?

Westi biedna, nawet jelitówke mozesz zasymulować, też dostaniesz l4. Współczuję ci takiej sytuacji, ale te nerwy i stres jeszcze bardziej niekorzystnie wpływają na ciebie. Nie mówię już o wysiłku.
Trzymaj się i zadziałaj coś, praca nie ta to inna, zreszta nie zwolnią cie bo jesteś ciązy :)

Dobrze wracam powoli do pionu:)
po dyskusjach emailowych z klinka ,stanelo na tym ,ze nie zrobia mi kryo(zreszta slusznie) do poki nie zrobie ,nowego badania na NK i histeroskopii.
Nie ma zadnych powodow ,dlaczego ten transfer sie nie udal i zanim wpakujemy sie w nastepna katastrofe,musze zrobic badania.Moim zdanie slusznie,jutro ide do ginesa,obgadac temat.:):):)

Butterfly,trzymam kciukasy,:)

Dobrze wracam powoli do pionu:)
po dyskusjach emailowych z klinka ,stanelo na tym ,ze nie zrobia mi kryo(zreszta slusznie) do poki nie zrobie ,nowego badania na NK i histeroskopii.
Nie ma zadnych powodow ,dlaczego ten transfer sie nie udal i zanim wpakujemy sie w nastepna katastrofe,musze zrobic badania.Moim zdanie slusznie,jutro ide do ginesa,obgadac temat.:):):)

Butterfly,trzymam kciukasy,:)

Też myślę, że ten plan jest dobry. I cieszę się,że od razu wracasz do gry☺ Wierzę,że dzidzia u Ciebie to tylko kwestia czasu :-*

reklama
Dziś już dobrze, dziękuję[emoji5] Ból brzucha przeszedł, okres się nie pojawił. Chciałam go przechytrzyć i zrobiłam rano sikańca. Nie powiedziałam nikomu, bo za dużo osób liczy na Kropka. Jedna kreska :\ Ale nie załamuję jeszcze rąk, może dziad po prostu Kropka nie wykrył. W piątek idę na betę. Znalazłam laboratorium, gdzie badanie zrobią mi rano,a wynik będzie o 14.
A jak Ty się trzymasz?
Motylku ja również nie wytrzymałam i zrobiłam sikanca i tez nic.. ale wyczytałam na opakowaniu ze dopiero 8 dniowa ciążę wykrywa. .także nadal mam nadzieje. . Byle do piątku trzymam za nas obie kciuki . Pan w aptece polecił mi test dla kobiet po in vitro wykrywa juz 2 dniowa ciążę kupiłam ale się nie skuszę poczekam do piątku. ..

Do góry