Mi Pani doktor ostatnio zapakowała dwa zarodki i powiedziała "zrobiłam co mogłam, a teraz wszystko w rękach Boga". Nie powiem abym poczuła się pewniej.jest juz i tak po implantacji...weic albo bedzie albo nie, nie mam na to wplywu.Staram sie o tym w kolko nie myslec i robic cos rosadnego.
mam za soba 5 transferow ,wiec wiem o czym mowisz.
reklama
Ewunka
Fanka BB :)
A jak się boisz bliźniaków to już za późno bo będą 2 małe bobasy . Ale jak coś to dasz mi 1Czuje bliźniaki a ja je wyczuwam z bardzo daleka .......
Z beta poczekaj do piątku to będzie piękny dzień samych dobrych wieści już rozmawiałam z tym u góry.
Osz kurde :Omamy taka laske na niem. forum nie zgadniecie dokad lata do kliniki ...? do Istambulu.
to ja w Czechach jak w domu
aniołkowa, popieram Ja się cięć nie boję, bólu żadnego się nie boję. Choć te co przeszły cesarkę zawsze od nich słyszę jak rozmawiają między sobą, że a co Ty tam wiesz, po cesarce to dopiero jest ból itp. ;p więc zawsze mają wytłumaczenie, że i tak one więcej przeszły. Mimo, że same się na to decydowały.
Teraz to już będzie wszystko pięknie. No bo musi...
Ewunka
Nieźle sobie wybrała. ......mamy taka laske na niem. forum nie zgadniecie dokad lata do kliniki ...? do Istambulu.
to ja w Czechach jak w domu
annemarie
A jak się boisz bliźniaków to już za późno bo będą 2 małe bobasy . Ale jak coś to dasz mi 1
to nie chodzi o strach,planowalismy jednego boba bo juz troche nam dzieci po chacie lata. A jak beda 2 to beda
U mnie dobrze, walczę z mdłościami i zgagą czy cokolwiek to jest, ale kwaśnoMartka jak tam u Ciebie?
Ew a Ty jak się czujesz? Ogólnie i psychicznie?
Co do cesarki to dziś do mnie dzwoniła teściowa, siedziały z moja ginekolog nad wodą i już mam rozpiskę wizyt, no i powiedziała żebym sie przygotowała na cięcie
annemarie
Tylko co ten progesteron taki wysoki 182,79 ng/ml. Czyżby od leków ? Może od luteiny.
dobry wynik, nie zastanawiaj sie za duzo pojdzie w tysiace za pare tygodni.To stolowka twojego dziecka.
Wynik,oczywiscie,ze od lekow bo sama go jeszcze nie produkujesz (jak to bylo od kiedy lozysko? )
reklama
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
dobry wynik, nie zastanawiaj sie za duzo pojdzie w tysiace za pare tygodni.To stolowka twojego dziecka.
Wynik,oczywiscie,ze od lekow bo sama go jeszcze nie produkujesz (jak to bylo od kiedy lozysko? )
Łożysko ponoć od 16tc przejmuje funkcje produkcji progesteronu
Podziel się: