reklama
gosia321
Fanka BB :)
Albo od psychologa ze sie boisz naturalnego poroduWystarczy ze Twój prowadzący Zleci bądź załatwisz zaświadczenie np. Od okulisty hihihi ze masz wskazania do cesarski
annemarie
jak najbardziej możliwe,
lożysko na przedniej ścianie, druga ciąża, niby koło 16tc ale myślę że czemu nie:-) z czego więzadla już rościągnięte i mięśnie. To moja wersja i będę się jej trzymać:-)
juz jej pan doktor wytlumaczyl,ze to byly ruchy jelit musisz czescie na forum,bo masz braki
annemarie
ej no już nie musiał tego mówić:-) A serio to szkoda, że to ruchy jelit..:-(
Dobrze ,dobrze bo Anika nie czuje nic i swiat jej sie walil
monia czasem trzeba wiedzieć kiedy złożyć broń:-) dziecko też kosztuje, a po ivf na kredytach do końca życia być z zrujnowanym zdrowiem to nie tędy droga.. szacun za odwage bo nie każdy potrafi powiedzieć sobie dość. A z tego co pamiętam kd nie wchodzi w gre? Albo dawca?
No dokładnie.. teraz mamy jeszcze podejście z rządówki i dlatego jedynie się decydujemy.. Tyle, że mam jakieś wrażenie pewnie bardzo zasadne, że podchodzenie do niego jest śmieszne... Teraz będę miała 150 menopuru+letrozol. W sumie co nowego.. jedynie to połączenie. Bo stwierdziliśmy z doktorkiem, że nie ma sensu się faszerować aż takimi dawkami skoro i tak odpowiedź jest słaba...
Nie, nie wchodzi.... Ale tak z czystej ciekawości jak o tym myślałam to się w sumie zastanawiałam, że u nas to nie wiadomo co by dobrze było zrobić w razie potrzeby - czy kd czy dawcę, bo w sumie jedno i drugie ma słabe Więc jeśli już to zarodek. Był ten temat, ale wolę już adoptować niż brać do siebie zarodek, który i tak nie będzie genetycznie nasz.
annemarie
Anne tym razem będzie dobrze:-) a kiedy sikaniec oszukaniec? czy czekasz, az Cię poród zaskoczy Bo dopiero to utwierdzi Cię że jesteś w ciąży:-)
czekam do porodu
reklama
Podziel się: