reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, kupiłam ten detektor tętna płodu :(
jestem zła na siebie... ja pierdzielę, wytrzymałam prawie połowę ciąży i dziś poległam...
no nic, przyjdzie jutro albo pojutrze to zobaczę co to za cudo :p

reklama
jak najbardziej możliwe,

lożysko na przedniej ścianie, druga ciąża, niby koło 16tc ale myślę że czemu nie:-) z czego więzadla już rościągnięte i mięśnie. To moja wersja i będę się jej trzymać:-)

juz jej pan doktor wytlumaczyl,ze to byly ruchy jelit :) musisz czescie na forum,bo masz braki;););)

ej no już nie musiał tego mówić:-) A serio to szkoda, że to ruchy jelit..:-(

monia czasem trzeba wiedzieć kiedy złożyć broń:-) dziecko też kosztuje, a po ivf na kredytach do końca życia być z zrujnowanym zdrowiem to nie tędy droga.. szacun za odwage bo nie każdy potrafi powiedzieć sobie dość. A z tego co pamiętam kd nie wchodzi w gre? Albo dawca?

No dokładnie.. teraz mamy jeszcze podejście z rządówki i dlatego jedynie się decydujemy.. Tyle, że mam jakieś wrażenie pewnie bardzo zasadne, że podchodzenie do niego jest śmieszne... Teraz będę miała 150 menopuru+letrozol. W sumie co nowego.. jedynie to połączenie. Bo stwierdziliśmy z doktorkiem, że nie ma sensu się faszerować aż takimi dawkami skoro i tak odpowiedź jest słaba...

Nie, nie wchodzi.... Ale tak z czystej ciekawości jak o tym myślałam to się w sumie zastanawiałam, że u nas to nie wiadomo co by dobrze było zrobić w razie potrzeby - czy kd czy dawcę, bo w sumie jedno i drugie ma słabe :p Więc jeśli już to zarodek. Był ten temat, ale wolę już adoptować niż brać do siebie zarodek, który i tak nie będzie genetycznie nasz.

reklama
na sikanca to troche za szybko,a jak wyjdzie negatywny to mi czar prysnie.Brzuch mnie bez konca boli wiec pewno i tak prysnie...;)

Do góry