Jak to nie Ktoś tam musiU mnie nic rosnąć nie musi
reklama
przepraszam, pomyliłam się za mało czasu na forum przebywamU mnie nic rosnąć nie musi
ooooo mylicie mi się z westi:-) wiec jeszcze raz kciuki za jajka:-)Ruszyły wychodzą wychodzą . Po 5 dniach jest 5 szt 8/9 mm i jeszcze jakieś mają chęci ale są małe narazie.
jak najbardziej możliwe,
lożysko na przedniej ścianie, druga ciąża, niby koło 16tc ale myślę że czemu nie:-) z czego więzadla już rościągnięte i mięśnie. To moja wersja i będę się jej trzymać:-)Dziewczyny czy to mozliwe ze ja czuje... ruchy?
Nie czuje kopniakow, ale czuje takie przemieszczanie sie dziecka.... Moj maz tez to widzi, jak brzuch w jednym miejscu mi sie unosi i za chwile w nastepnym. Najlepiej to jak pepek mi wychodzil na wierzch i sie chowal.
Jestem w szoku, bo w pierwszej ciazy ruchy poczulam ok 17 tyg, a teraz leci mi 13 tydz.
jeśli to było nietaktem to przepraszam:-( bo ty zafasolkowana..??Chyba, że mi kate wróży kolejna stymulacje
nic się nie stałojeśli to było nietaktem to przepraszam:-( bo ty zafasolkowana..??
Podobno zakropkowana
monia czasem trzeba wiedzieć kiedy złożyć broń:-) dziecko też kosztuje, a po ivf na kredytach do końca życia być z zrujnowanym zdrowiem to nie tędy droga.. szacun za odwage bo nie każdy potrafi powiedzieć sobie dość. A z tego co pamiętam kd nie wchodzi w gre? Albo dawca?
reklama
kolejna po rodzeństwo:-)Chyba, że mi kate wróży kolejna stymulacje
Podziel się: