anika11
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jest.cos takiego jak cesarka na życzenie? Ja się zastanawiam co mój lekarz wymyśli czy będzie mnie męczył naturalnie czy jednak się uda przy jednym chciałabym.tylko naturalnie rodzic ( przynajmniej tak mi się wydaje ) ale przy dwóch czuje ze.to za.duze ryzyko
A ja leze, piję kawe przez slomke (wymysl mojego meza, zebym sie nie podnosila), mam przygotowane kanapki, owoce, ciastka, sok, ksiazki, dwie pary okularow dobrze, ze mam tv w sypialni bo bym chyba sie zanudzila...
Super! No to czadowo
Na pewno będzie lepiej mała..:* U Ciebie to był jednorazowy wybryk, zobaczysz..:*
A ja chyba rezygnuję. Już jestem na 99% nastawiona, muszę z M. dzisiaj gadać..
Mam taki jakiś żal do losu, że nie chcę mieć biologicznego dziecka.. przeobraziłam to sobie w to, że chęć posiadania swojego dziecka, przekazania genów jest egoistyczne I tak jest lepiej ..
A tak na poważnie to nie mam siły chyba już..
Ogólnie ok. Teraz się uspokoiłam po tym telefonie. Ale cały czas myślę o srodzie, gdzieś tam psychika robi swoje. Staram się myśleć że będzie wszystko dobrze i zobaczę bijące serduszko. Ale też ta czarna mysl czy oby na pewno.Martka jak tam u Ciebie?
Ew a Ty jak się czujesz? Ogólnie i psychicznie?