reklama
:* teraz czekam na Ciebie :* i zabieram Cię ze sobą i kropkami juz na świecie, do naszego, bezglutenowego knedliczka :*No Kochana! Jestem z Ciebie dumna, wiesz?
Postępy robisz nieziemskie - jeśli chodzi o nastawienie. Tak trzymaj.
"KROPEK JEST I MA SIĘ DOBRZE". I to jest najwazniejsze <3
Mocno kibicuje :*
Ew:*
NOVA-2016
Fanka BB :)
Witajcie dziewczyny.
Gratuluję pozytywnych bet i życzę powodzenia. U mnie znów dramat i przestałam wierzyć że może być kiefykolwiek dobrze. Beta rosła, w tygodniu lekarz mówił ze jest ok. Od środy beta leci i juz po wszystkim. Nacieszyłam się ciąża przez 2 tygodnie. Jakie to uczucie widziec 2 kreski. Zrobilam chyba z 10 testow dla wlasnej satysfakcji. Dostałam nawet zwolnienie z kodem B. A dziś już po ciąży, właśnie zrobiłam betę i nie pozostawia złudzeń. Miałam przez kilka dni plamienia, pewnie to było powodem. Leżę od paru dni i rycze. Dlaczego to życie jest takie niesprawiedliwe? ???
Nie będę dziś męczyć lekarza. Czy uważacie że po takich przejściach można z marszu podejść do kolejnego crio?
Gratuluję pozytywnych bet i życzę powodzenia. U mnie znów dramat i przestałam wierzyć że może być kiefykolwiek dobrze. Beta rosła, w tygodniu lekarz mówił ze jest ok. Od środy beta leci i juz po wszystkim. Nacieszyłam się ciąża przez 2 tygodnie. Jakie to uczucie widziec 2 kreski. Zrobilam chyba z 10 testow dla wlasnej satysfakcji. Dostałam nawet zwolnienie z kodem B. A dziś już po ciąży, właśnie zrobiłam betę i nie pozostawia złudzeń. Miałam przez kilka dni plamienia, pewnie to było powodem. Leżę od paru dni i rycze. Dlaczego to życie jest takie niesprawiedliwe? ???
Nie będę dziś męczyć lekarza. Czy uważacie że po takich przejściach można z marszu podejść do kolejnego crio?
N@t@li@89
Ewunka jutro jadę zobaczyć jajeczka a w środę punkcja jak poszło i jajca doszłyNo widzisz mówiłam ze jest w słoiczku.
Kiedy teraz masz wizytę .?
anika11
Na rejs Wisła:* teraz czekam na Ciebie :* i zabieram Cię ze sobą i kropkami juz na świecie, do naszego, bezglutenowego knedliczka :*
Ew:*
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
anika11
Bardzo mi przykro nie wiem, dlaczego tak się dzieje i chyba nigdy nie zrozumiem. Po takich staraniach powinna być zdrowa i nudna ciąża... co do podejścia do crio,wszystko zależy od lekarza. Nie wiem, jak potraktuje te ciaze- być może zaleci przerwę, może nie. Ściskam Cię mocno!Witajcie dziewczyny.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Nova bardzo mi przykro.:* Czekałam aż się odezwiesz. Pamiętam, że miałaś taki wynik jak ja teraz...Witajcie dziewczyny.
reklama
Ewunka
Ja wstępne będę miała punkcjie 13 w piątek a transfer w niedziele lub poniedziałek . To nie matematyka nie da się wyliczyć hi hi hi a co do wizyt to mam krótki protokół z antykami i wygląda to u mnie tak .Bry
Westi, dobrze chłop gada. Wiem, że ciężko się teraz nie stresować, ale spróbuj. Do piątku zdecydowanie bym nie wytrzymała...Planujesz robić betę wcześniej?
super! gratulacje Oszczędzaj się a kropek niech się ładnie zakopuje.
Transfer w niedziele, bety i wyniki po 2 godzinach, bety 3 maja...mamma mia! Gdzie Wy macie tak dobrze ?
U mnie decyzja podjęta na 100%. Jeszcze w maju wizyta w Novum. Jutro jadę do Invicty dopełnić formalności.
Trochę się wczoraj przeraziłam, bo znajoma z innego forum napisała, że miała około 7 wizyt (też krótki protokół, Novum) i podglądanie co 2 dni. I se myślę, jak ja to kurde ogarnę? 350km w jedną stronę...7 wizyt? Z pracy mnie pogonią, szybciej niż mi się wydaje - pomyślałam.
No ale dziś inna dziewczyna z BB odpisała mi że miała ich 4-5, więc odetchnęłam...
U mnie 3 dzień @ i ostro daje popalić franca.
Antyki po 14 dniach usg kontrola start z zastrzykami po 5 dniach usg 6 dnia też usg teraz będzie 8 i 10 wstępnie no i 12 ds punkcjia. Co 2 dni na stymulacji chcą widzieć na pewno a czasem co dzień . No i zależy jak szybko twe jajeczka będą rosnąć bo u niektórych jest szybciej u niektórych wolniej. Trochę tych wizyt jest
Podziel się: