reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzieczyny ! Ja robie pause... chyba bardziej moja chora głową jej teraz potrzebuje..:realmad: wiem ze jak tam nie będzie spokoju to nigdzie indziej go nie będzie ... wybraliśmy juz klinike ale potrzeba nam czasu żeby wszystko ułożyć !:rofl2: jestem z wami codziennie czytam . Życzę wszystkim powodzenia i każdemu z osobna ! Za nas wszystkich 3 mam kciuki . Każdej z nass się uda !!!!!! Tylko każdy musi mieć swój czas. Dziękuję bardzo za każdą opinie, pomoc jestem mądrzejsza! Powodzenia kobiety !

reklama
Strawebelko dzwonilam i doktorek pow że musi być tam dawka więc po kombinacjach jakimś cudem udało się uzyskać ta dawkę więc jestem uratowana;)) ( musiałam długa igłą aż do dna się dostać i jupi).
Dziękuje za porady i pomoc jesteście niezastąpione
No widzisz mówiłam ze jest w słoiczku.
Kiedy teraz masz wizytę .?

Dzid wolne, mimo to kciuków nie puszczamy :) i pozytywne fluidy wysyłamy :)

MAJ

9: wiolciab - wyniki bety
9: koralik – wizyta przed crio
9: Alex83 - punkcja
9: Natalia89 - usg w czasie stymulacji
9: Agatek - wizyta u gin prowadzącego ciążę
9: Ewunka - podgląd w czasie stymulacji
10: strawbelka – wizyta serduszkowa
10: martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciaze
11: anika - wizyta u gin prowadzącej ciaze
11: ewelin86 – wizyta serduszkowa
12: Ewa651 - usg polowkowe
13: Ewunka - punkcja
16: olusja1987 - usg prenatalne w I trymestrze
16: rybka - wizyta kontrolna przed kolejnym crio
16: butterfly - betowanie
17: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
17: Moniusia – wizyta przed stymulacją
18: gosia321 - usg w czasie stymulacji
19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej
19: madzionga - wizyta u gin prowadzącego ciaze
21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze
21: Madzionga – usg połówkowe
23: Falka203 - wizyta pęcherzykowa
24: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
1: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciaze
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciąże

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, pięknego dnia!

Westi, słuchaj lekarza, dobrze mówi! Niczego nie odstawiaj! Na betę się pewnie skusisz? Co?

Ewelin, plamienia się już nie pojawiły?

Agatek, noc spokojna?

Dziewczyny, pięknego dnia!

Westi, słuchaj lekarza, dobrze mówi! Niczego nie odstawiaj! Na betę się pewnie skusisz? Co?

Ewelin, plamienia się już nie pojawiły?

Agatek, noc spokojna?

Dzień dobry.
Nie wiem właśnie. Jak rozmawiałam z nim w czwartek to mówił, że wynik jest w granicach normy i najważniejszy będzie przyrost. Przyrost jest i jego zdaniem jest ok. Mam czekać na rozwój wydarzeń i nie zadreczac się wynikami. Zrobić dopiero w piątek i wynik ma być większy niż 400.

Dziewczyny jak mnie wczoraj moj maz wkurwil... pozniej zaczelam krwawic oczywiscie, na szczescie w nieszczesciu byla to brazowa krew a nie zywa, swieza, czerwona. Teraz jest lepiej, ale jajniki mnie bola :-(

Hej ☺
noc bez żadnych plamien zobaczymy co dzień przyniesie. Możliwe ze się podrażnilam jak luteine aplikowalam.

Westi no to słuchaj lekarza. Wie co mówi :*

Agatek miałaś sie nie denerwować z tego co słyszałam. Ważne ze nie ma zywej krwi. A teraz masz się nie denerwować i odpoczywac

Hej ☺
noc bez żadnych plamien zobaczymy co dzień przyniesie. Możliwe ze się podrażnilam jak luteine aplikowalam.

Westi no to słuchaj lekarza. Wie co mówi :*

Agatek miałaś sie nie denerwować z tego co słyszałam. Ważne ze nie ma zywej krwi. A teraz masz się nie denerwować i odpoczywac
Mam taką nadzieję, że wie.

Ew to dobrze, że jyz się nie powtórzyło! Ale i tak staraj się oszczędzać na maksa. :*

Agatek a mówiłysmy wszystkie, że masz się nie denerwować? Pacnij męża. :*

reklama
Słonecznej niedzieli życzę :-) A my wlasnie zabieramy naszego kropka do domku. Pierwszy raz nie wzięłam l4. Co ma być to będzie ! Jutro do pracy :-\
West zacznij wierzyć w kropka.
Agatek nie możesz się tak stresować !
Na kiedy wpisać testowanie?

Mam nadzieję, ze nie masz ciężkiej pracy i będziesz dużo odpoczywać:)

Ewelin, no to dobrze :)

Do góry