reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny mam pytanie właśnie jakieś takie kakaowe plamienia miałam tylko na papierze. Teraz wracam do domu i sprawdzę czy znów mam. Wkładka jest czysta. Dzis mnie coś klulo w jajniku i jak to zobaczyłam to się wystraszylam i pomyślałam o najgorszym :(
boje się że coś złego się dzieje :(

Ew sprawdź w domu czy się nie nasila. I się nie denerwuj. Gdyby cis się działo więcej kontaktu się z lekarzem. I postaraj się zwolnić teraz. :*

to trwa pare dni...to jest na tej zasadzie ,ze winduje sie progesteron w gore,odstawia i leci na leb na szyje...jak spadnie odpowiednio ,dostaniesz@.To trwa pare dni:)
Aha dzięki ;) zastanawiam sie jeszcze czy transfer odbędzie sie w nowym cyklu bo lekarzarz jak mnie badał w czwartek mówił ze jajniki jeszcze są dosyć powiększone i w 2 dniu cyklu mam zbadać progesteron jeśli bedzie niski to transfer bedzie a jak nie to kolejny miesiąc czekania ;( jak myślicie jak to jest miała któraś podobna sytuacje?Jakie szanse ze bedzie ok w nowym cyklu?

reklama
Do góry