reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

U nas problem jest z ruchliwoscia plemnikow dlatego wlasnie lekarz zaproponowal in vitro
Plus u mnie hashimoto co prawda tarczyca pieknie wyrownana no ale nikt nie powiedzial ze to tez nie ma wplywu a poza tym to pewnie w glowie tez za duzo mysli na temat chcemy dziecko co tez nie ulatwia. Ale glowny problem to zolniezyki. a juz 3 lata naturalnych staran za nami i 32 lata strzelily wiec nie ma na co dalej czekac

A o hashimoto powiedzial ci endokrynolog czy w klinice odkryli? Bo ja doczytalam się ze mam hashi na wypisie po transferze a wcześniej nikt nawet słowa nie wspomniał. Gdzie się leczysz?

reklama
Strawbelko, Ann, odnośnie estrofemu - mój lekarz uznał, ze jego nagłe odstawienie zaraz po becie (na sztucznym cyklu) mogło się przyczynić do utraty pierwszej ciąży. W drugiej klinika też kazała odstawić, ale już nie posluchalam...

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Dzieki dziewczyny, bo moj lekarz ostatnio mowil ze bedziemy schodzic z lekow.
Encortonu to napewno nie odstawie do 12 tyg. nawet jak mi karze. A teraz wiem ze estrofemu tez nie mozna szybko odstawiac.
Dziekuje:*

przestaniesz brac ,to zamiast twojej kolderki,przescieradlo bedzie,i jak to dziecko ma rosnac???:-D:-D:-D:-D:-D

Bierz spokojnie,poczytalam troche co lekarze o tym pisza,logiczne ,ze na ulotce jest napisane nie brac w ciazy,bo jak zachodzisz normalnie to twoje cialo przejmuje te wszystkie funkcje i nie potrzebujesz tego,
ogolnie to lek dla kobiet z menopauza,
Annemarie ale mnie rozsmieszylas pierwszym zdaniem:p

U nas problem jest z ruchliwoscia plemnikow dlatego wlasnie lekarz zaproponowal in vitro
Plus u mnie hashimoto co prawda tarczyca pieknie wyrownana no ale nikt nie powiedzial ze to tez nie ma wplywu a poza tym to pewnie w glowie tez za duzo mysli na temat chcemy dziecko co tez nie ulatwia. Ale glowny problem to zolniezyki. a juz 3 lata naturalnych staran za nami i 32 lata strzelily wiec nie ma na co dalej czekac

Witaj Gosia!
U nas problemem też są plemniki. Jesteśmy też w tym samym wieku. Czas tutaj szybko mija, a co najważniejsze nikt Cię tak nie postawi na nogi w chwilach kryzysu, jak dziewczyny :-)

reklama
kciuków nie puszczamy :) i pozytywne fluidy wysyłamy :)

MAJ

7: westaice - II betowanie :)
7: natula – crio
7: koralik – wizyta przed crio
7: kinia - betowanie

9: koralik – wizyta przed crio
9: Alex83 - punkcja
9: Natalia89 - usg w czasie stymulacji
9: Agatek - wizyta u gin prowadzącego ciążę
10: strawbelka – wizyta serduszkowa
11: anika - wizyta u gin prowadzącej ciaze
11: ewelin86 – wizyta serduszkowa