reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Strawbelko, Ann, odnośnie estrofemu - mój lekarz uznał, ze jego nagłe odstawienie zaraz po becie (na sztucznym cyklu) mogło się przyczynić do utraty pierwszej ciąży. W drugiej klinika też kazała odstawić, ale już nie posluchalam...

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam wszystkie prsyszle mamusie
Chcialabym sie do was przylaczyc ja co prawda jestem przed in vitro wlasnie w trakcie zastrzykow z gonapeptylu wiec jeszcze wszystko przedemna ale mam nadzieje ze u was znajde nale wsparcie w drodze do upragnionej ciazy :)

Witaj wśród nas:)
Może napisz cos więcej o sobie. Jaki jest problem u was?

przestaniesz brac ,to zamiast twojej kolderki,przescieradlo bedzie,i jak to dziecko ma rosnac???:-D:-D:-D:-D:-D

Bierz spokojnie,poczytalam troche co lekarze o tym pisza,logiczne ,ze na ulotce jest napisane nie brac w ciazy,bo jak zachodzisz normalnie to twoje cialo przejmuje te wszystkie funkcje i nie potrzebujesz tego,
ogolnie to lek dla kobiet z menopauza,

Witaj wśród nas:)
Może napisz cos więcej o sobie. Jaki jest problem u was?

U nas problem jest z ruchliwoscia plemnikow dlatego wlasnie lekarz zaproponowal in vitro
Plus u mnie hashimoto co prawda tarczyca pieknie wyrownana no ale nikt nie powiedzial ze to tez nie ma wplywu a poza tym to pewnie w glowie tez za duzo mysli na temat chcemy dziecko co tez nie ulatwia. Ale glowny problem to zolniezyki. a juz 3 lata naturalnych staran za nami i 32 lata strzelily wiec nie ma na co dalej czekac

Strawbelko, Ann, odnośnie estrofemu - mój lekarz uznał, ze jego nagłe odstawienie zaraz po becie (na sztucznym cyklu) mogło się przyczynić do utraty pierwszej ciąży. W drugiej klinika też kazała odstawić, ale już nie posluchalam...

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Anika,czasami trzeba sluchac swojego brzucha, z rewelacji Teplickich powiec Ci ,3 razy sie pytalam ....ze z hormonow schodzimy powoli ,encorton odstawiamy na raz,nie zmniejszajac dawek, pani doktor sie mi pytala skad mam takie newsy???:baffled:

reklama
Moze mieszkasz gdzies niedaleko Falki? Ona ma takie co jest czynne nawet 3 maja...:)
A tak na powaznie to ja np mam labo w szpitalu i nawet w niedziele jade na pobranie i po poludniu mam wyniki.
Iga jak się upre to wynik da się zrobić w 40min także tego :sorry2::-p chociaż z tym nie mam problemu :happy2:
Butterfly skąd jesteś? :)
A czy któras z Was bierze glucohage?? Albo inna metformina?

Do góry