reklama
G
Gość
Gość
A tez mialas dawke 3×1 do 8 tygodnia? Czy wczesniej zmniejszalas?ja brałam do polowy 8 tygodnia. wiele dziewczyn miało podobnie.
iga2421
Fanka BB :)
Dziewczyny znowu krwawie....
Ja nie donosze
:'( :-(
Agatek to na pewno przez ten krwiak. Sprbobuj się z lekarzem skontaktować.
gosia321
Witam wszystkie prsyszle mamusie
Chcialabym sie do was przylaczyc ja co prawda jestem przed in vitro wlasnie w trakcie zastrzykow z gonapeptylu wiec jeszcze wszystko przedemna ale mam nadzieje ze u was znajde nale wsparcie w drodze do upragnionej ciazy
Chcialabym sie do was przylaczyc ja co prawda jestem przed in vitro wlasnie w trakcie zastrzykow z gonapeptylu wiec jeszcze wszystko przedemna ale mam nadzieje ze u was znajde nale wsparcie w drodze do upragnionej ciazy
agatek28
Sie skontaktowalam, tzn dzwonil moj maz, lekarz powiedzial, ze to moze saczyc sie z krwiaka (ale swieza zywa krew??) i ze jak chcemy to mozemy jutro do niego podjechac na usg.
Zaczely mnie bolec jajniki, Jezu laski jak ja sie marwie... sie boje...
Fakt duzo tej krwi nie bylo, ale jednak troche nakapalo na wkladke. Myslalam, ze mam juz to za soba...
Dzisiaj moze za duzo sie poruszalam, pozwolilam sobie na chodzenie, nie duzo, ale jednak. W szpitalu tylko lezalam i wstawalam do wc.
:'(
Zaczely mnie bolec jajniki, Jezu laski jak ja sie marwie... sie boje...
Fakt duzo tej krwi nie bylo, ale jednak troche nakapalo na wkladke. Myslalam, ze mam juz to za soba...
Dzisiaj moze za duzo sie poruszalam, pozwolilam sobie na chodzenie, nie duzo, ale jednak. W szpitalu tylko lezalam i wstawalam do wc.
:'(
annemarie
No to też,westi chciala tak delikatnie...przeczytała: " Anika, bo Ty gruba jestes..." i mnie zatkało
reklama
annemarie
A
Bo in vitro to nie jest normalna ciąża.tylko troche na siłę zrobiona:-))Dziewczyny do ktorego tc bralyscie estrofem? I w jakiej dawce bralyscie?
Wlasnie wyczytalam ze jest bezwzglednie zakazany w ciazy. A przeciez przy in vitro zawsze chyba przepisuja.
Annemarie Ty jestes wszystko wiedzaca
Podziel się: