reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Tak szczerze to z tymi ruchami troche za szybko:biggrin2:nie wiem nawet czy od strony anatomicznej jest to mozliwe,poszukalysci cos na ten temat w literaturze med.???

reklama
Dziewczyny słucham dziś sobie radia i w wiadomościach mówią o nowej ustawie o in vitro ze teraz juz nie ma sensu i wypowie sie lekarz no i wypowiadał sie moj doktor, aż zawołałam męża zeby posłuchać co on tam za mądrości opowiada, oczywiście tez przeciwnik tej głupiej ustawy.
Agatek co do ruchów to faktycznie wcześnie ale podobno w 2 ciąży właśnie wcześniej czuć
Iga co do cioci to może powiedz jej ze młody jest na coś chory i zeby mu nie dawała paluchów do buzi, powiem ci ze moj przez ponad 2 tyg chorował na aftowe zapalenie jamy ustnej, nie wiadomo gdzie to złapał ale nie życzę tego przechodzić :/

Tak szczerze to z tymi ruchami troche za szybko:biggrin2:nie wiem nawet czy od strony anatomicznej jest to mozliwe,poszukalysci cos na ten temat w literaturze med.???
Anne, ja nie szukam. ale lekko się zestresowałam, bo 7 tygodni to jednak spora roznica, a u mnie cisza i cisza ;)
ale już nie wymyslam ;)

Westi, rejsy po Warcie organizują, płyniemy? ;)

Aniczka,
Nie smutaj moj też kungfu od 20 tyg.tyle juz przeszlas,ze mozesz juz odetchnąć,bo nie zdążysz sie ciaza nacieszyć a,Polcia będzie na świecie.

Dziewczyny słucham dziś sobie radia i w wiadomościach mówią o nowej ustawie o in vitro ze teraz juz nie ma sensu i wypowie sie lekarz no i wypowiadał sie moj doktor, aż zawołałam męża zeby posłuchać co on tam za mądrości opowiada, oczywiście tez przeciwnik tej głupiej ustawy.
Agatek co do ruchów to faktycznie wcześnie ale podobno w 2 ciąży właśnie wcześniej czuć
Iga co do cioci to może powiedz jej ze młody jest na coś chory i zeby mu nie dawała paluchów do buzi, powiem ci ze moj przez ponad 2 tyg chorował na aftowe zapalenie jamy ustnej, nie wiadomo gdzie to złapał ale nie życzę tego przechodzić :/

Boze nie strasz mnie. Dorwala nas znowu na spacerze i pocalowala moja zabe w usteczka. Nosz kur... delikatnie jej zwrocilam uwage ale to nie pomaga...

reklama
Do góry