reklama
D
Deleted member 134305
Gość
Dziewczyny słucham dziś sobie radia i w wiadomościach mówią o nowej ustawie o in vitro ze teraz juz nie ma sensu i wypowie sie lekarz no i wypowiadał sie moj doktor, aż zawołałam męża zeby posłuchać co on tam za mądrości opowiada, oczywiście tez przeciwnik tej głupiej ustawy.
Agatek co do ruchów to faktycznie wcześnie ale podobno w 2 ciąży właśnie wcześniej czuć
Iga co do cioci to może powiedz jej ze młody jest na coś chory i zeby mu nie dawała paluchów do buzi, powiem ci ze moj przez ponad 2 tyg chorował na aftowe zapalenie jamy ustnej, nie wiadomo gdzie to złapał ale nie życzę tego przechodzić :/
Agatek co do ruchów to faktycznie wcześnie ale podobno w 2 ciąży właśnie wcześniej czuć
Iga co do cioci to może powiedz jej ze młody jest na coś chory i zeby mu nie dawała paluchów do buzi, powiem ci ze moj przez ponad 2 tyg chorował na aftowe zapalenie jamy ustnej, nie wiadomo gdzie to złapał ale nie życzę tego przechodzić :/
anika11
Fanka BB :)
Anne, ja nie szukam. ale lekko się zestresowałam, bo 7 tygodni to jednak spora roznica, a u mnie cisza i ciszaTak szczerze to z tymi ruchami troche za szybkonie wiem nawet czy od strony anatomicznej jest to mozliwe,poszukalysci cos na ten temat w literaturze med.???
ale już nie wymyslam
Westi, rejsy po Warcie organizują, płyniemy?
anika11
Aniczka to tak prawie po czeskuAniczka,
Nie smutaj moj też kungfu od 20 tyg.tyle juz przeszlas,ze mozesz juz odetchnąć,bo nie zdążysz sie ciaza nacieszyć a,Polcia będzie na świecie.
annemarie
Daj se na pozor.Aniczka to tak prawie po czesku
iga2421
Dziewczyny słucham dziś sobie radia i w wiadomościach mówią o nowej ustawie o in vitro ze teraz juz nie ma sensu i wypowie sie lekarz no i wypowiadał sie moj doktor, aż zawołałam męża zeby posłuchać co on tam za mądrości opowiada, oczywiście tez przeciwnik tej głupiej ustawy.
Boze nie strasz mnie. Dorwala nas znowu na spacerze i pocalowala moja zabe w usteczka. Nosz kur... delikatnie jej zwrocilam uwage ale to nie pomaga...
reklama
butterfly1331
Moderator
Rozważam to - nie jestem przesądna Zobaczymy, ile trzeba czekać na wynik. Jeśli znajdę laboratorium, które zrobi mi badanie w sobotę i poda wynik w sobotę, to też mogłoby być.Chcesz betowac w piątek 13?
Podziel się: