reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Rozważam to - nie jestem przesądna :) Zobaczymy, ile trzeba czekać na wynik. Jeśli znajdę laboratorium, które zrobi mi badanie w sobotę i poda wynik w sobotę, to też mogłoby być.

Moze mieszkasz gdzies niedaleko Falki? Ona ma takie co jest czynne nawet 3 maja...:)
A tak na powaznie to ja np mam labo w szpitalu i nawet w niedziele jade na pobranie i po poludniu mam wyniki.

reklama
Prawie nie mozliwe,troche poczytalam,te bulgotanie zwalane jest na jelita i rosnąca macice.zależnie od budowy ciala ruchy moga byc wyczuwalne wczesniej lub pozniej.aniczka,knedliczku moj,jak dostaniesz 1 kopa,to od razu w zeberko.

Moze mieszkasz gdzies niedaleko Falki? Ona ma takie co jest czynne nawet 3 maja...:)
A tak na powaznie to ja np mam labo w szpitalu i nawet w niedziele jade na pobranie i po poludniu mam wyniki.
Chyba mieszkam dokładnie po drugiej stronie kraju od Falki ;) Gdy będzie bliżej i się zdecyduję, to sprawdzę w szpitalu i w punkcie Diagnostyki.

To trzeba łapotologiczne,po łapach,delikatnie nie pomoze to powiedz tak zeby nie miała zludzen.

Pozniej dostala opier bo sie do niego nachylila i zaczal ją po twarzy bić i ja powiedzialam że nie wolno a ona mówi że on wszystko może to ryknęłam na nią że to ja jestem matką i ja rządzę i czy by chciała jak będzie miał dwa lata żeby przyszedł i jej kopa zasunął że aż ją skręci.

Dziewczyny do ktorego tc bralyscie estrofem? I w jakiej dawce bralyscie?
Wlasnie wyczytalam ze jest bezwzglednie zakazany w ciazy. A przeciez przy in vitro zawsze chyba przepisuja.
Annemarie Ty jestes wszystko wiedzaca;)

reklama
Do góry