reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Rozważam to - nie jestem przesądna :) Zobaczymy, ile trzeba czekać na wynik. Jeśli znajdę laboratorium, które zrobi mi badanie w sobotę i poda wynik w sobotę, to też mogłoby być.

Moze mieszkasz gdzies niedaleko Falki? Ona ma takie co jest czynne nawet 3 maja...:)
A tak na powaznie to ja np mam labo w szpitalu i nawet w niedziele jade na pobranie i po poludniu mam wyniki.

reklama
Prawie nie mozliwe,troche poczytalam,te bulgotanie zwalane jest na jelita i rosnąca macice.zależnie od budowy ciala ruchy moga byc wyczuwalne wczesniej lub pozniej.aniczka,knedliczku moj,jak dostaniesz 1 kopa,to od razu w zeberko.

Moze mieszkasz gdzies niedaleko Falki? Ona ma takie co jest czynne nawet 3 maja...:)
A tak na powaznie to ja np mam labo w szpitalu i nawet w niedziele jade na pobranie i po poludniu mam wyniki.
Chyba mieszkam dokładnie po drugiej stronie kraju od Falki ;) Gdy będzie bliżej i się zdecyduję, to sprawdzę w szpitalu i w punkcie Diagnostyki.

To trzeba łapotologiczne,po łapach,delikatnie nie pomoze to powiedz tak zeby nie miała zludzen.

Pozniej dostala opier bo sie do niego nachylila i zaczal ją po twarzy bić i ja powiedzialam że nie wolno a ona mówi że on wszystko może to ryknęłam na nią że to ja jestem matką i ja rządzę i czy by chciała jak będzie miał dwa lata żeby przyszedł i jej kopa zasunął że aż ją skręci.

Dziewczyny do ktorego tc bralyscie estrofem? I w jakiej dawce bralyscie?
Wlasnie wyczytalam ze jest bezwzglednie zakazany w ciazy. A przeciez przy in vitro zawsze chyba przepisuja.
Annemarie Ty jestes wszystko wiedzaca;)

reklama
Do góry